Επέτειος 12 χρόνων για Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμη Σοφό - Τα σχέδιά τους για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι προσπαθούσε να τους κάνει "κονέ";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επέτειος 12 χρόνων για Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμη Σοφό - Τα σχέδιά τους για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, που κατέληξε σε μια σχέση ζωής, έντεκα χρόνια γάμου και τρία υπέροχα παιδιά. H Σταματίνα Τσιμτσιλή και o Θέμης Σοφός έχουν έναν λόγο παραπάνω να χαίρονται με τη “Γιορτή των ερωτευμένων”, αφού στις 12 Φεβρουαρίου ήρθε ο ένας στη ζωή του άλλου για να λάβει τη θέση του σαν ένας αιώνιος Βαλεντίνος.

«Προσπαθούσε να μου τον γνωρίσει τότε η Φαίη, που ήταν φίλος του Γιώργου», έχει παραδεχτεί στο παρελθόν η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας τον ρόλο που έπαιξαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στην γνωριμία τους, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Δεν είχε γίνει και γνωριστήκαμε δύο χρόνια μετά μόνοι μας. Ήταν καρμικό να συναντηθούμε». Εξίσου καρμικό ήταν και το γεγονός πως έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς στον γάμο του ζευγαριού, δείχνοντας πως τα πράγματα είναι σοβαρά...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Στους έξι μήνες που ήταν μαζί, συγκατοίκησαν, ο Θέμης τής έκανε πρόταση γάμου, με τη Σταματίνα να λέει το μεγάλο «ναι» και τα υπόλοιπα έκτοτε ανήκουν στην ιστορία.

Σταματίνα: «Το “για πάντα” είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς»

Τα δώδεκα χρόνια της κοινής τους πορείας υπήρξαν τα σημαντικότερα της ζωής τους και έγιναν ακόμη ευτυχέστερα με την απόκτηση των τριών τους παιδιών.

Η Σταματίνα είχε αναφερθεί στην επέτειό τους λέγοντας: «Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας, αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός, χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το "για πάντα μαζί" είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς!».

Παραδοσιακά το ζευγάρι γιορτάζει αυτή την επέτειο με ένα ξεχωριστό δείπνο για δύο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και με μια οικογενειακή βόλτα μαζί με τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη-Εφραίμ (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια τους).

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ