«Ειπώθηκε πως...» - Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν συγκαλύπτω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ειπώθηκε πως...» - Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις για τις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας (21/2) στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός χορευτής ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο καθώς δεν ήταν μάρτυρας βιασμού, ενώ τα σκηνικά τα οποία περιέγραψε έλαβαν χώρα πριν από 8-9 χρόνια.

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Σήμερα έπαιξε μία συνέντευξή μου στην Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ειπώθηκε λοιπόν, πως θα ήταν καλό να πάω να καταθέσω και ως μάρτυρας και να δηλώσω και στο δικαστήριο κατά του ανθρώπου αυτού.

Το κακό είναι πως ότι συνέβη, συνέβη πριν 8 με 9 χρόνια, οπότε και το άπειρο της ηλικίας μου και το ότι δεν γνωρίζαμε τι είναι βιασμός και τι είναι όλο αυτό το πράγμα. Δεν έχω δει βιασμό, δεν έχω δει κάτι τόσο σοβαρό, αλλά σίγουρα αυτά που έχω δει ήταν περίεργα. Δεν μπορείς να πας στο δικαστήριο να πεις ότι είδες κάτι περίεργο.

Πέρα από αυτό, εννοείται πως δεν συγκαλύπτω κάτι τέτοιο και επειδή έχω βιώσει βιασμό και έχω βιώσει κάτι παρόμοιο, ελπίζω η δικαιοσύνη να βοηθήσει οποίον είναι να βοηθήσει και να τιμωρήσει όποιον πρέπει να τιμωρήσει», εξήγησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Πριν από μερικές μέρες έπεσε θύμα ληστείας

Πριν από αρκετό είχε γίνει ο κακός "χαμός" με τις αναρτήσεις που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είχε χλευάσει μια κοπέλα για την μπλούζα που φορούσε καθώς θεώρησε πως δεν την κολάκευε αρκετά.

Ωστόσο, όλο αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν για εκείνον καθώς είναι και πάλι αρκετά ενεργός μέσα από τα social media δημοσιεύοντας διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά ο γνωστός χορογράφος μετά από μια βραδινή έξοδο που είχε την Πέμπτη 17/02 στο κέντρο της Αθήνας με την παρέα του.

Ήρθε αντιμέτωπος με μια αιφνίδια έκπληξη η οποία ήταν αρκετά δυσάρεστη. Ο λόγος για το αμάξι του καθώς στο σημείο που το είχε παρκάρει, βρήκε σπασμένο το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του κι έσπευσε αμέσως να διαπιστώσει αν έπεσε θύμα ληστείας.

Ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση που έκανε, επιβεβαίωσε πως τελικά δεν του έκλεψαν κάτι ενώ μέσα στο αμάξι είχε αρκετά πράγματα αξίας.