Chart Show: Στον αέρα το πρώτο teaser της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή

Νέα αρχή για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Chart Show: Στον αέρα το πρώτο teaser της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή

Το Chart Show, το πιο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόραση μας ταξιδεύει στις μελωδίες της ευτυχίας και της διασκέδασης, της νοσταλγίας και των συγκινήσεων, έρχεται με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα το μουσικό show).

Κάθε Σάββατο, η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής, της ελληνικής showbiz – και όχι μόνο – δίνει το έναυσμα για την πιο μοναδική μουσική εμπειρία.

Tα βράδια μας γεμίζουν μουσική, καθώς το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και απολαυστική παρέα! Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες; Οι Music Experts ανατρέπουν τα δεδομένα και αποκαλύπτουν κάθε φορά κάτι που εκπλήσσει.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό στο σαββατόβραδο και το Chart Show ξεκινά!

Το teaser του Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την επιστροφή του The Chart Show

«Η αλήθεια είναι πως ο Alpha έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του Chart Show. Όντως είναι δικό μας, το έχουμε και μας ανήκει. Διαβάζεις το δικό μου όνομα; Υπάρχουν και άλλοι που το διεκδικούν. Εγώ το έχω κάνει το Chart Show, το έχω κάνει το 2009 και το 2010. Το έκανα, το λάτρεψα, το αγάπησα όσο τίποτα, το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα. Το πίστεψα και είναι παιδάκι μου. Θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου. Γιατί να το ξανακάνω; Γιατί να μην κάνω κάτι άλλο βραδινό;

Δεν είπα ότι αφήνω στην άκρη το Chart Show, αλλά αν μου πουν θέλεις το Chart Show ή το Secret Song που κάνει ο Νίκος Αλιάγας; Γιατί να μην δοκιμάσω να κάνω κάτι καινούργιο, που δεν το έχω ξανακάνει και να ξανακάνω το Chart Show, που το έκανα. Γιατί να μην δοκιμαστεί κάποιος άλλος στο Chart Show; Το αγαπώ, αλλά δεν θα με χάλαγε να δοκιμάσω κάτι άλλο», απάντησε αινιγματικά η παρουσιάστρια.