Ανδρέας Μικρούτσικος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υγεία του - «Αρρώστησα και σχεδόν πέθανα..»

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υγεία του - «Αρρώστησα και σχεδόν πέθανα..»

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι πάντα τόσο άμεσες και αφοπλιστικές, τόσο που αξίζει να μην χάνει κανείς τις συνεντεύξεις του. Το βράδυ της Δευτέρας 21/2 στο The 2night Show, καλεσμένο του Γρηγόρη Αρναούτογλου είδαμε τον κορυφαίο Έλληνα παρουσιαστή, να μιλάει για όλα.

Μεταξύ των κομβικών σημείων της ζωής του, έκανε αναφορά στα τελευταία γεγονότα που τον έχουν στιγματίσει. Αυτά δεν είναι άλλα από τον χαμό του αγαπημένου του αδερφού Θάνου Μικρούτσικου αλλά και η περιπέτεια υγείας, που ακολούθησε για τον ίδιο τον Ανδρέα.

Με αισιοδοξία στο βλέμμα ωστόσο, ο Μικρούτσικος μιλάει για όλα αυτά, σαν να είναι περαστικά μιας και τώρα απολαμβάνει το ρόλο του στο πάνελ του Super Kατερίνα. Πολυσυζητημένη η παρουσία του στην εκπομπή, καθώς δε «μασάει τα λόγια του» σε ό,τι κληθεί να σχολιάσει.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου στο The 2night Show

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η αποκάλυψη για την ερωτική του ζωή - «Όταν ένιωθα ανασφάλεια κεράτωνα...»

Λίγο πριν φύγει από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εξαιτίας ενός σημαντικού ραντεβού που είχε προγραμματίσει και αφού διαπληκτίστηκε με τον Γιώργο Καρκά, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και στο γεγονός ότι όποτε ένιωθε ανασφάλεια με κάποια από αυτές απατούσε.

Οι συνεργάτες του στην εκπομπή δυσαρεστήθηκαν αρκετά με την προσωπική εξομολόγηση του παρουσιαστή και δεν δίστασαν να το εκφράσουν on air. O Γιάννης Πουλόπουλος μάλιστα δήλωσε πως στεναχωρήθηκε πολύ με τα λόγια του Μικρούτσικου, καθώς είναι κατά της απιστίας.

«Όλες μου οι σχέσεις είχαν το στοιχείο της διεκδίκησης αλλά εγώ ήμουν openminded. Όταν ένιωθα ανασφάλεια στη σχέση, ότι δηλαδή δεν θα πάει, κεράτωνα. Αν ένιωθα ότι αυτά που σου δίνω μου δίνεις και υπάρχει ισορροπία ήμουν πιστό σκυλί, ό, τι και να πέρναγε από μπροστά μου.

Εγώ σου λέω, σα να έψαχνα να βρω ένα δεκανίκι για να περάσω στο επόμενο.», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την προσωπική του ζωή.