Άλλος άνθρωπος! Η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνιση της πρώην παίκτριας του GNTM, Μαρίας Μιχαλοπούλου

Στον δρόμο δεν θα την αναγνωρίζατε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος! Η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνιση της πρώην παίκτριας του GNTM, Μαρίας Μιχαλοπούλου

Την Μαρία Μιχαλοπούλου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου είχε προκαλέσει πολλά σχόλια λόγω της εμφάνισης της, αλλά και της συμπεριφοράς της. Τρία περίπου χρόνια ωστόσο, μετά τον δεύτερο κύκλο, το μοντέλο είναι αγνώριστο.

Μετά τις θεραπείες που έκανε στο αγγείωμα του χεριού της, αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, να αλλάξει εντελώς τα μαλλιά της τόσο σε χρώμα όσο και σε μήκος.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Η Μαρία Μιχαλοπούλου λοιπόν, έκοψε τα μαλλιά τη αγορέ, ενώ τα έβαψε και ροζ σκούρο, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς αγνώριστη. Σίγουρα αν την βλέπαμε στο δρόμο δεν θα την αναγνωρίζαμε.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Το ξέσπασμα της Μιχαλοπούλου για την υγεία της

Την Μαρία Μιχαλοπούλου την γνωρίσαμε όπως προαναφέραμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι των μοντέλων. Η ίδια από τότε είχε αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της και όπως ανέφερε πριν μερικές εβδομάδες έχει ξεκινήσει κάποιες επεμβάσεις για να το διορθώσει.

Μάλιστα, πρόσφατα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη της επέμβαση για το αιμαγγείωμά της, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία. Ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι μπήκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Έτσι, μέσα από ένα Q&A που έκανε στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Παιδιά δεν είναι χειρουργείο, είναι επεμβάσεις και έχω αρκετές ακόμα να κάνω, αλλά έχουν καλό αποτέλεσμα.

«Λοιπόν επειδή τα άρθρα που βγήκαν το λένε χειρουργείο αλλά είναι επεμβάσεις, η διαδικασία είναι ως εξής: ο γιατρός μου κάνει ενέσεις που μου χορηγεί ένα υγρό, το οποίο φράζει τις φλέβες μου, το αίμα δεν μπορεί να περάσει από εκεί και μετά αυτές ατροφούν και απορροφούνται από τον οργανισμό μου».

Μαρία Μιχαλοπούλου: Η ανάρτηση στο instagram

Η ανάρτηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου