« ''Μου είπε'' σήκω φύγε μη...» - Ο Πιλίδης αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το Survivor 5

«Δεν ήταν τόσο στο στυλ μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
« ''Μου είπε'' σήκω φύγε μη...» - Ο Πιλίδης αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το Survivor 5

To βράδυ της Δευτέρας 21/2 είδαμε τον Γιωρίκα Πιλίδη καλεσμένο στο The 2night Show, να μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όσα αποκόμισε από την παραμονή του στο Survivor, λίγα λεπτά μετά την συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο αθλητής πυγμαχίας, υπήρξε ένας από τους πολύ δυνατούς παίκτες της κόκκινης ομάδας, ο οποίος μπήκε στο reality, χωρίς γνώσεις για το κομμάτι αυτό, αλλά περισσότερο για ό,τι αφορούσε το αγωνιστικό μέρος.

Άλλωστε φάνηκε πολύ καλά και παραδέχτηκε και ο ίδιος στο late night show, πως η συμβολή κάποιων συμπαικτών του (Βισκαδουράκης, Βρισηίδα και Ευρυδίκη) ήταν σημαντική για να καταλάβει τις τακτικές της ομάδας του. Όσο για τη Μυριέλλα Κουρεντή, τα σχόλια δεν έλειψαν, αποκαλώντας την φανερά ''ηθοποιό'' και μέσα στο παιχνίδι!

Οι δηλώσεις του Γιορίκα Πιλίδη στο The 2night Show

«Μια ζωή την έχω αφιερώσει στον αθλητισμό και τώρα μπήκα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο δεν ήταν τόσο στο στυλ μου», ξεκαθάρισε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Όσο για την Μυριέλλα: «Μπήκε στο παιχνίδι για να παίξει έναν ρόλο το πιστεύω και το σέβομαι και αυτό. Εγώ μπήκα εκεί μέσα και ήταν για μένα κάτι πολύ διαφορετικό. Αν δεν είχα δίπλα μου τον Βισκαδουράκη, την Βρισηίδα και την Ευρυδίκη να μου πουν λίγο πώς λειτουργεί όλο αυτό το θέμα, δεν ξέρω τι θα είχα κάνει, μπορεί να είχα φύγει από την πρώτη μέρα».

«Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο μόνος ο οποίος όταν με έβλεπε να ταλαιπωρούμαι τη νύχτα χωρίς να κοιμάμαι μου είπε…

“Φίλε έχεις μια καριέρα, σήκω φύγε, μην χαλάσεις τώρα όλο αυτό που έχεις χτίσει για ένα παιχνίδι”. Πραγματικά όταν είπα στα κορίτσια ότι θα φύγω, πάθανε πλάκα», ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης

Η αποκάλυψη του Γιορίκα για την υγεία του στο Survivor

«Το πρόβλημα με το στομάχι μου μού εμφανίστηκε το 2015 μετά από μία πολύ έντονη δίαιτα που έκανα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εκείνη την περίοδο από τα 54 κιλά που ήμουν, έπεφτα στα 46. Έχασα 8 κιλά με δίαιτα που έκανα μόνος μου, δηλαδή δεν έτρωγα τίποτα. Αυτό που μου δημιούργησε έλκος στο στομάχι» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.

«Αυτό το πρόβλημα είχε να με ενοχλήσει καιρό. Για δύο χρόνια δεν είχα ενόχληση. Όταν πιέζομαι στην προπόνηση, πάντα νιώθω μία ενόχληση αλλά μέχρι εκεί. Στις συνθήκες πείνας λοιπόν ξύπνησε το έλκος. Μετά τις 12-13 ημέρες άρχισα να το νιώθω. Έλεγα ότι θα περάσει και χειροτέρευε. Δεν κοιμόμουν τα βράδια αλλά τις πρωινές ώρες. Κι εκεί που κοιμόμουν, μας ξυπνούσαν για να πάμε στα αγωνίσματα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πιλίδης