The 2night Show: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται, για πρώτη φορά, στο «The 2Night Show» τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, που έχει αφήσει το προσωπικό του «αποτύπωμα» στην τηλεόραση, δεν διστάζει να μιλήσει για τη λαμπερή πορεία του, αλλά και για τα «μελανά» σημεία της.

Γιατί δεν ασχολήθηκε ποτέ με την εικόνα του; Έχει μετανιώσει για την παρουσίαση της εκπομπής «Επιτέλους Μαζί»; Τι θυμάται από την επιτυχημένη εποχή του πρώτου «Big Brother» στην Ελλάδα; Τον βοήθησε η ταπεινότητα στη ζωή του και πώς διαχειρίστηκε την οικονομική καταστροφή που υπέστη; Έχει ενοχές σαν πατέρας και για ποιο λόγο;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλάει, επίσης, για τη σχέση στοργής και υποστήριξης που είχε με τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο, τον δικό του «φύλακα άγγελο» (δείτε εδώ τη συγκίνησή του για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του). Τέλος, περιγράφει πώς πέρασε τα 10 χρόνια που απομονώθηκε, αλλά και πώς ξεκίνησε η σχέση με τη σύντροφό του, με την οποία κατέληξαν «Επιτέλους Μαζί».

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης μιλάει για την πορεία του στον πρωταθλητισμό, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, αλλά και για την πρόσφατη εμπειρία του στο «Survivor». Τι τον δυσκόλεψε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει; Με ποια συμπαίκτριά του δεν ταίριαζε καθόλου; Ποιον παίκτη θα ήθελε να δει νικητή;

Γιατί στεναχωριέται όταν ο κόσμος τον αναγνωρίζει μόνο από το «Survivor» και όχι από τα μετάλλια που έχει φέρει στη πατρίδα μας; Επίσης, περιγράφει με συγκίνηση τις θυσίες της μητέρας του προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες πάλης, αλλά και τον τρόπο που της το ανταπέδωσε, όταν πήρε το πρώτο του μετάλλιο. Τέλος, η συνάντησή του με τον Σπύρο Ντούγια έχει μαθήματα πάλης, περίεργες απορίες, αλλά και το γνωστό «γλυκόπικρο» φινάλε, του μικρού σκανταλιάρη παρουσιαστή.

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:45 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

To trailer του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Όταν ένιωθα ανασφάλεια κεράτωνα...» - Η αποκάλυψη για την ερωτική του ζωή

Λίγο πριν φύγει από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εξαιτίας ενός σημαντικού ραντεβού που είχε προγραμματίσει και αφού διαπληκτίστηκε με τον Γιώργο Καρκά, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και στο γεγονός ότι όποτε ένιωθε ανασφάλεια με κάποια από αυτές απατούσε.

Οι συνεργάτες του στην εκπομπή δυσαρεστήθηκαν αρκετά με την προσωπική εξομολόγηση του παρουσιαστή και δεν δίστασαν να το εκφράσουν on air. O Γιάννης Πουλόπουλος μάλιστα δήλωσε πως στεναχωρήθηκε πολύ με τα λόγια του Μικρούτσικου, καθώς είναι κατά της απιστίας.

«Όλες μου οι σχέσεις είχαν το στοιχείο της διεκδίκησης αλλά εγώ ήμουν openminded. Όταν ένιωθα ανασφάλεια στη σχέση, ότι δηλαδή δεν θα πάει, κεράτωνα. Αν ένιωθα ότι αυτά που σου δίνω μου δίνεις και υπάρχει ισορροπία ήμουν πιστό σκυλί, ό, τι και να πέρναγε από μπροστά μου.

Εγώ σου λέω, σα να έψαχνα να βρω ένα δεκανίκι για να περάσω στο επόμενο.», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την προσωπική του ζωή.