Στιγμές ευτυχίας για την Αλεξάνδρα Ούστα και τον Γιάννη Σαρακατσάνη: Η τρυφερή ανάρτηση με το γιό τους

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Αλεξάνδρα Ούστα και τον Γιάννη Σαρακατσάνη: Η τρυφερή ανάρτηση με το γιό τους

Η Αλεξάνδρα Ούστα σύζυγος με τον ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη, έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον πρώτο τους γιό, Αύγουστο. Αν και θα πίστευε κανείς, πως το μωρό είναι γεννημένο κατά τον καλοκαιρινό μήνα, που φέρει και το όνομα του, με μια ανάρτηση το απόγευμα της Δευτέρας 21/2 καταλάβαμε πως αυτό δεν ισχύει!

Γενέθλια λοιπόν για το αγοράκι του ζευγαριού, με τον Αύγουστο να κλείνει τα 2 του χρόνια και τους γονείς του να είναι τρελαμένοι από τη χαρά τους.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, πως η ηθοποιός από την πρώτη της κιόλας εγκυμοσύνη βίωσε άσχημα τον ερχομό του παδιού της, καθώς κινδύνευσε σοβαρά η υγεία του! Σήμερα ωστόσο, το παιδί χαίρει άκρας υγείας και έτσι οι 3 τους δεμένοι, απολαμβάνουν κάθε στιγμή!

Το παιδικό πάρτι γαι τον Αύγουστο, με σημαιάκια και μπαλόνια, έκλεψε την παράσταση!

Η φωτογραφία της Αλεξάνδρας Ούστα από τα γενέθλια του γιού της

Τα γενέθλια του γιού της Αλεξάνδρας Ούστα

Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Πριν από λίγο καιρό η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε για πρώτη φορά με τον μικρό της και τον Γιάννη Σαρακατσάνη στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας. Μεταξύ άλλων, υπήρχε μια ανησυχία από την πλευρά των γονιών του. Όμως όλα πήγαν καλά. Μάλιστα η ηθοποιός τον θήλασε στο αεροπλάνο ενώ ο μπαμπάς του του άλλαξε πάνα.

Η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή. Εκεί, η ίδια σχολίασε το πως είναι να ταξιδεύεις αλλά και να θηλάζεις.

«Εν πτήσει... Φοβάμαι τα αεροπλάνα αλλά τρελαίνομαι για ταξίδια.. αυτό το ταξίδι ήταν το πρώτο του, δεν ήξερα πως θα αντιδράσει. Όλα πήγαν ανέλπιστα καλά, ξεχαστηκαμε και οι δύο..??

*Special credits στον μπαμπά @ysarakatsanis που κατάφερε να αλλάξει πάνα στην άβολη τουαλέτα του αεροπλάνου!

Ένα από τα πλεονεκτήματα του θηλασμού στο αεροπλάνο είναι ότι κατά την απογείωση και την προσγείωση, προστατεύει από τον πόνο που αισθάνονται τα μωρά στα αυτιά, λόγω της πίεσης που προκαλείται από τις αλλαγές στο υψόμετρο. 1-7 Νοεμβρίου Εβδομάδα μητρικού θηλασμού».