Αλεξάνδρα Ούστα: «Kινδύνεψε η ζωή του μωρού, αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο θα...»

Συγκλονίζει η ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Ούστα: «Kινδύνεψε η ζωή του μωρού, αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο θα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα, όπου μίλησε τόσο για το παιδάκι της, αλλά και τους δυο αγαπημένους της ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή. Την μητέρα της, αλλά και τον Σάκη Μπουλά (δείτε εδώ από τι πέθανε ο ηθοποιός).

Η αποκάλυψη της Ούστα για την δύσκολη εγκυμοσύνη της

«Πήρα μια αντιβίωση προληπτικά για τον τοκετό και έπαθα αλλεργία, ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε στην καισαρική. Kινδύνεψε η ζωή του μωρού, αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο το μωρό θα κινδύνευε περισσότερο», αποκάλυψε.

Όσον αφορά τον Σάκη Μπουλά, είπε ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της. «Δε ξέρω ποια ήταν η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω. Είχα τους συγγενείς μου και τα αδέλφια, ο ένας βοηθούσε τον άλλον για να προχωράμε παρακάτω».

Για τον θάνατο της μητέρας της: «Την έχασα σε μία περίοδο που ήταν μία άλλη Αλεξάνδρα εγώ, ο παλιός μου εαυτός. Τότε, δε σκεφτόμουν αν θα κάνω παιδιά. Θα ήταν πολύ ωραία να ζούσε εδώ και να έβλεπε τον μικρό Αύγουστο… Δεν ήταν η ζωή μου όλη ρόδινη. Υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που δεν πέρασα καλά. Δεν ήθελα όμως αυτό να με καταβάλει.

Ό,τι έρχεται στη ζωή μας συμβαίνει για κάποιον λόγο. Επέλεξα να προχωράω. Όλο αυτό έχει να κάνει και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, έχει να κάνει και με άλλες απώλειες πολύ προσωπικές. Έχασα τους γονείς μου, έχασα τους παππούδες μου, οι οποίοι ήταν πολύ αγαπημένοι για εμένα. Συνέβησαν πολύ κοντά χρονικά».

«Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, θέλουμε να επιλέξει μόνο του»

H Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε στην κάμερα του “Pop up” και αποκάλυψε πως δεν σκοπεύουν να βαπτίσουν το παιδί τους. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το παιδάκι της πριν ένα χρόνο και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Μιλώντας στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής, αποκάλυψε την επιπλοκή που είχε στη γέννα του γιου της τον οποίο μάλιστα δεν θα τον βαφτίσει ώστε να επιλέξει ο ίδιος μεγαλώνοντας τη θρησκεία του.

Παράλληλα, ανέφερε αν θα συμμετείχε ποτέ σε κάποιο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στη γέννα του γιου της η Αλεξάνδρα είπε: “Μπήκα να γεννήσω και εκεί υπήρξε μια επιπλοκή. Έπαθα μία αλλεργία σε ένα φάρμακο που χρησιμοποιούσα όλη μου τη ζωή και αποκόλληση πλακούντα που δημιούργησε πρόβλημα.

Ευτυχώς ήμουν ήδη μέσα στο μαιευτήριο, οπότε προλάβαμε τα χειρότερα με τον γιατρό μου. Μετά τη γέννα μου κράτησαν το μωρό τρεις μέρες στη ΜΕΝΝ προληπτικά οπότε αυτή η άμεση επαφή δεν υπήρχε. Λαχταρούσα να τον δω μέχρι να τον κρατήσω στα χέρια μου”.

Για την απόφαση να μην βαφτίσει τον γιο της δήλωσε: “Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Θέλουμε να επιλέξει μόνο του. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά παιχνίδια: “Αυτά τα παιχνίδια γινόντουσαν και πριν από την καραντίνα, οπότε οι ηθοποιοί επιλέγανε και τότε να το κάνουν αυτό. Δεν μου έχει προταθεί ποτέ οπότε δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν απορρίπτω τίποτα μέχρι να συμβεί”.

Αλεξάνδρα Ούστα