Σπύρος Μπιμπίλας: Νέο ''ξέσπασμα'' για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου - «Έφαγα μόνο... δεν χόρτασα»

«Θα συμβούλευα τον Μαυρίκιο να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: Νέο ''ξέσπασμα'' για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου - «Έφαγα μόνο... δεν χόρτασα»

Στην κάμερα του Happy Day είδαμε τον Σπύρο Μπιμπίλα το πρωί της Τρίτης 22/2 να κάνει δηλώσεις γαι την πολυσυζητημένο αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση!

Δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το event o πρόεδρος του ΣΕΗ και φίλος του Μαυρίκιου, καθώς σε γενικές γραμμές είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Περισσότερες λετπομέρειες λοιπόν, αποσπάσασαμε για το τραπέζι του αρραβώνα (Δείτε ποιος ανέλαβε τελικά τα έξοδα γι αυτό), καθώς ο ίδιος ο Μπιμπίλας..έμεινε νηστικός!

Σε πιο παραδοσιακό κλίμα έγινε το τραπέζι στον Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς τα αρνιά και τα ψητά κρέατα δεν έλειψαν από το πιάτο κανενός. Μόνο απο του ηθοποιού έλειψαν, καθώς στην διατροφή του προτιμά τις σαλάτες και τα τυράκια που επέλεξε.

Τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα στο Happy Day

«Δεν τρώω ούτε αρνί ούτε κοκορέτσι. Στον αρραβώνα του Μαυρίκιου έφαγα μόνο σαλάτες και τυράκια, δεν χόρτασα. Φυσικά και πήρα και την μπομπονιέρα για ενθύμιο, αλλά δεν θα στολίσω το σπίτι μου με αυτή. Θα συμβούλευα τον Μαυρίκιο ότι όλο αυτό πρέπει να κοπάσει.

Είναι υπερέκθεση, έχει αρχίσει να γίνεται κάτι αντίστροφο από αυτό που θα ήθελε, οπότε θέλει πολλή προσοχή. Όταν κάτι φτάνει να γίνει ακραίο ή πλάκα, τότε παύει να είναι σοβαρό».

«Αυτό που γίνεται τώρα με τη Μυριέλλα δεν θα της βγει σε καλό», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το ξέσπασμα του Μπιμπίλα για την υπερέκθεση του Μαυρικίου

«Στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα, πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει, η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Και τα κανάλια το θέλουν αυτό γιατί πουλάει. Κι εγώ δεν θα ήθελα να πουλάει ως πλάκα, διότι πια πουλάει ως πλάκα. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες, αυτό δημιουργεί μια περίεργη εντύπωση. Ο Μαυρίκιος με κάλεσε με αγάπη. Το Μαυρίκιο τον θαυμάζω, αλλά αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έχει υπερβεί τα όρια. Βλέπω ότι σε όλα τα κανάλια γίνεται μια απερίγραπτη πλάκα με το γεγονός, το οποίο με βρίσκει αντίθετο».