Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκαλύπτει ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του αρραβώνα και του γάμου στην Κύπρο

«Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» τραγούδησε στην Ιλάειρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκαλύπτει ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του αρραβώνα και του γάμου στην Κύπρο

Τον πιο λαμπερό αρραβώνα των ημερών παρακολουθήσαμε το Σάββατο 19/2, μέσω των φωτογραφιών και των video, που κυκλοφόρησαν για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση. Είναι γνωστό πως το ζευγάρι βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς δεν έχει καμία αναστολή να κρύψει ή να κρατήσει κάπιοιες πιο ιδιωτικές στιγμές.

Από κάποιους λοιπόν, η υπερπροβολή αυτή έχει σχολιαστεί αρνητικά καθώς είναι καθημερινή η σχέση του ζευγαριού με τα κανάλια και όχι μόνο (Δείτε το ξέσπασμα του Μπιμπίλα για το ζευγάρι).

Παρ όλα αυτα, οι δύο τους δεν πτωούνται και έτσι μετά τον αρραβώνα τους είδαμε στο πάνελ του Super Kατερίνα να μιλούν για τις λεπτομέρειες του γεγονότος. Πιο αναλυτικά, τα έξοδα του αρραβώνα επομίστηκε κυρίως η πλευρά της Ιλάειρας ενώ του γάμου αναμένεται να πληρωθούν από τον γαμπρό.

Το τραγούδι του Μαυρίκιου φυσικά δεν έλειψε...καθώς συγκίνησε την καλή του.

Το τραγούδι και οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την πρώτη νύχτα του αρραβώνα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, το πλέον αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έζησαν το πιο ωραίο Σαββατοκύριακο τη ζωής τους, καθώς αρραβωνιάστηκαν στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας σε ένα ξέφρενο - υπερπαραγωγή γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα τους και αρκετοί επώνυμοι, ήταν εκεί για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και χαρούμενοι, ενώ από τον αρραβώνα δεν έλειψαν τα ευτράπελα, αφού για κάποια ώρα οι βέρες του ζευγαριού αγνοούνταν. Τελίκα λίγο μετά βρέθηκαν, και όλα συνεχίστηκαν όπως είχαν προγραμαμτιστεί!

Η επόμενη μέρα βρήκε το ζευγάρι σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, ενώ ακολούθησε φαγητό με ψάρια που ψάρεψε ο πεθερός του Μαυρίκιου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πώς μετά τον αρραβώνα ήταν τόσο κουρασμένοι που έπεσαν κατευθείαν για ύπνο.