Κόντρα Κατιάνας Μπαλανίκα - Αλέξανδρου Ρήγα: Tι συνέβη πραγματικά;

"Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κόντρα Κατιάνας Μπαλανίκα - Αλέξανδρου Ρήγα: Tι συνέβη πραγματικά;

Στην εκπομπή Τετ α τετ, φιλοξενήθηκε η ταλαντούχα Κατιάνα Μπαλανίκα και έδωσε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, μιλώντας κυριολεκτικά για όλους και όλα έξω από τα δόντια. Η ηθοποιός κάνει σπάνια συνεντέυξεις, και η τελευταία ήταν λίγο καιρό πριν, με αφορμή το θάνατο του πολυαγαπημένου συνεργάτη της Πάνου Νάτση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια κόντρα που εμείς δεν γνωρίζαμε καθώς ανέφερε πως πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον, άλλοτε συνάδελφο της, Αλέξανδρο Ρήγα και δεν πρόκειται ποτέ να τον συγχωρέσει.
Με αφορμή αυτή της τη δήλωση η εκπομπή, Happy Day αποκάλυψε τον λόγο που οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν σε ρήξη.

Ο λόγος που βρίσκονται στα μαχαίρια Κατιάνα Μπαλανίκα και Αλέξανδρος Ρήγας

Τι αποκάλυψαν στο Happy Day: «Ήταν μια παράσταση που είχαν ανεβάσει μαζί, το «Ζείτε παίδες Ελλήνων», όπου φαίνεται ότι η Κατιάνα Μπαλανίκα άλλα είχε συμφωνήσει άλλα συνέβησαν. Είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται κανονικά στην παράσταση, αυτό που συνέβη στην πράξη είναι να εμφανίζεται στην έναρξη και στο φινάλε. Οπότε η ίδια θέλησε κάποια στιγμή να αποχωρήσει, προσβεβλημένη από αυτό που συνέβαινε. Οι δύο πλευρές προσπαθούν να τα βρουν μέσω των δικηγόρων τους, γιατί είναι μια κατάσταση που ακόμα τους ταλαιπωρεί. Προσπαθούν να τη βάλουν να υπογράψει κάποια χαρτιά. Είχαν πει ότι είχε αποχωρήσει ενός προβλήματος υγείας. Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε πει ότι τα άφησε όλα στους δικηγόρους της».

«Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για τηλεόραση. Εγώ θέλω οι άλλοι θέλουν;»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/12 η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

«Βρέθηκα στην κωμωδία από το πουθενά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού έλεγε “Εσύ Κατιανούλα μου πρέπει να παίζεις Τσέχωφ είσαι για αυτά και αυτά έπαιζα στη σχολή».

«Εγώ θέλω οι άλλοι θέλουν; Δεν μου πρότειναν κάτι. Κάτι έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις “Σέρρες” αλλά δεν μπορούσα να πάω επειδή είχα μία δυσκολία με το πόδι μου. Μετά από μία ηλικία μας έχουν λίγο…».