Άσπα Πρεδάρη: Αγνώριστη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5 - H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Αγκαλιά με πασίγνωστο κομμωτή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άσπα Πρεδάρη: Αγνώριστη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5 - H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Την Άσπα Πρεδάρη, την παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor 5 δεν είχαμε άπλετο χρόνο να την γνωρίσουμε, καθώς αποχώρησε από το παιχνίδι στον 1,5 μήνα (Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξη της στην Ελλάδα) . Παρ΄ όλα αυτά, ο χαρακτήρας και η ευαισθησία της πρώην παίκτριας των μαχητών είναι κάτι που ξεχωρίσαμε!

Το νεαρό κορίτσι επέστρεψε στην Ελλάδα αφού ο κόσμος δεν την κράτησε με την ψήφο του και την είδαμε για άλλη μια φορά με διαφορετικό λουκ στα μαλλιά της, μιας η «κομμωτική» ήταν μια ασχολία που ανέπτυσσε και στο reality.

Σήμερα, επισκέφτηκε όπως ήταν φυσικό πολύ γνωστό κομμωτή και η αλλαγή στα μαλλιά της ήταν η καταλληλότερη, ώστε να την φωτίσει ολόκληρη!

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Άσπας Πρεδάρη

Άφωνη έμεινε η μαχήτρια με την έκπληξη του συντρόφου της στον αέρα του «Love it»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/02 η Άσπα Πρεδάρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it» όπου μίλησε για την εμπειρία της στο φετινό Survivor 5 καθώς όπως είδαμε αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από την ψηφοφορία του κοινού.

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης την περίμενε μια "έκπληξη" καθώς στο πλατό της εκπομπής εμφανίστηκε επίσης και ο σύντροφός της, Θωμάς Βούζας. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: Είμαι πολύ αυστηρός γενικά. Όταν η Άσπα έτρεχε στον στίβο μάχης είμαι σίγουρη πως σκεφτόταν τι θα λέω εγώ».

Από την άλλη η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ανέφερε: «Στην αρχή ο Θωμάς ήταν πολύ θετικός, μου έλεγε ήσουν πολύ καλή, πολύ γλυκιά, ο εαυτός σου και ξαφνικά εχθές το βράδυ μου λέει ρε Άσπα, σε κάποια αγωνίσματα πήγαινε σε slow motion” και του λέω σε προκαλώ του χρόνου αν υπάρχει να πας στο Survivor. Είμαι σίγουρη πως θα πηγαίνει στα αγωνίσματα και θα λέει “αχ έπαθα θλάση στη γάμπα, έπαθα κάτι στο αυτί”».