Survivor 5: «Από την πρώτη εβδομάδα...» - Η Άσπα έβγαλε στη φόρα τα πάντα για τον Μαρτίκα

Καυτές αποκαλύψεις μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Από την πρώτη εβδομάδα...» - Η Άσπα έβγαλε στη φόρα τα πάντα για τον Μαρτίκα

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Άσπα Πρεδάρη μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Σπύρο Μαρτίκα και στη μεγάλη ανάγκη που έχει ο συμπαίκτης της να προβάλλεται και να τραβάει την προσοχή.

Η ίδια είχε έρθει σε ρήξη με τον Σπύρο Μαρτίκα λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι και όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (4/2) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Μαρτίκας είναι ικανός να βγάλει λόγο ακόμα και για το πιο ασήμαντο πράγμα, αρκεί να έχει πάνω του όλα τα φώτα.

Οι δηλώσεις της Άσπας Πρεδάρη για τον Σπύρο Μαρτίκα και το Survivor 5

«Θέλω να πω ότι γελάω κάθε φορά που ακούω την φράση «σχέδιο Μαρτίκα». Όταν ένας άνθρωπος ψηφίζει έναν άλλον στο Survivor και καταφέρνει αυτόν που ψήφισε να φύγει, . Όποιος έχει στρατηγική καλά κάνει. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα του Μαρτίκα! Πιστεύω ότι ζει για αυτό. Από την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα δήμαρχο και του αρέσει να βγάζει λόγους. Δηλαδή μπορεί να βγάλει έναν μεγάλο λόγο ακόμα και για την ντομάτα», είπε χαρακτηριστικά η Άσπα Πρεδάρη.

Ο σύντροφος της Άσπας "σπάει" τη σιωπή του - «Ξεχώρισε νομίζω από όλους τους παίκτες»

Στην εκπομπή Love It μίλησε ο σύντροφος της Άσπας Πρεδάρη μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης. Ο Θωμάς Βουζάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 5. Κανείς δεν περίμενε να αποχωρήσει η νεαρή παίκτρια, με αποτέλεσμα το άκουσμα του ονόματος της να "σκάσει" σαν βόμβα.

Ο Θωμάς μίλησε για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, τη συμπεριφορά της που ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι, αλλά αποκάλυψε πως εκείνος της δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι.

«Συγκινήθηκα και εγώ χθες με την αποχώρηση της Άσπας παρόλα αυτά είμαι περήφανος για τον χαρακτήρα και το ήθος της… Όλος ο κόσμος το είδε αυτό στεναχωριέμαι μόνο που δεν της δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο αγαπητή…. είχε να δώσει πολλά περισσότερα, ξεχώρισε νομίζω από όλους τους παίκτες με τη συμπεριφορά της» δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Άσπα είναι όπως έφυγε από δω έτσι είναι και στο παιχνίδι… η Ασημίνα η Σοφίαννα είναι πιο ανταγωνιστικές. Όσο αφορά πως έβλεπε ο κόσμος έξω την Άσπα είναι ότι βγήκε η εντύπωση μέσα στο παιχνίδι ότι δεν είναι δυνατή παίκτρια που εγώ θεωρώ ότι αυτό δεν ισχύει… μπορεί να μην είναι τόσο δυνατή αλλά έφερνε νίκες ….έπαιζε με δυνατές παίκτριες το θέμα ποιο είναι; Είναι η επίγευση που άφηνε στο τέλος η Άσπα. Μπορεί να κέρδιζε και να πανηγύριζε σαν μία μικρή νεράιδα δεν άφηνε αυτό το έντονο το μαχητικό ενώ είχε νίκες ο κόσμος ξεχνά για τις νίκες της γιατί κέρδιζε και ήταν με χαμόγελο».

Η αποκάλυψη για την συμμετοχή της: «Αφού το ήθελε τόσο πολύ και ήθελε να ζήσει την εμπειρία την στήριξα. Θα πω την αλήθεια όταν δήλωσε η Άσπα με είχε ζαλίσει να μπω και εγώ και πήγα χωρίς να το γνωρίζει και δήλωσα και εγώ και είπα στην παραγωγή άμα μπει και περάσει η Άσπα βάλτε με μετά στο νησί».