Survivor 5: Η Άσπα εναντίον του Σπύρου - «Υποτιμάει τη νοημοσύνη μου...»

Τι είπε στις συμπαίκτριες της;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Άσπα εναντίον του Σπύρου - «Υποτιμάει τη νοημοσύνη μου...»

Αρκετά απογοητευμένη και εκνευρισμένη φαίνεται να είναι η Άσπα Πρεδάρη, μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση από τον Σπύρο Μαρτίκα που κέρδισε την ατομική ασυλία, αφού στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 την ακούσαμε να συζητάει με τις συμπαίκτριες της αυτή του την απόφαση θεωρώντας ότι δεν την σέβεται και υποτιμάει την νοημοσύνη της.

Τα πρώτα λόγια της Άσπας μετά την υποψηφιότητα της στο Survivor 5

«Να σας πω τι δεν καταλαβαίνω. Εγώ ψηφίστηκα έκατσα στα αβγά μου είπα ότι σέβομαι την άποψη του, του Σπύρου, του κύριου Μαρτίκα, δεν είπα τίποτα, ποιος ο λόγος, να πει δυο φορές ότι μακάρι να ήμουνα στη θέση σου;», είπε χαρακτηριστικά η Άσπα στις συμπαίκτριες της με την Ασημίνα να απαντάει:

«Αν ήθελε να είναι στη θέση σου θα είχε παρατήσει την ατομική ασυλία εξαρχής».

Έπειτα η Άσπα είπε: «Μου τσίνησε αρκετά, νιώθω σαν να μου υποτιμάει την νοημοσύνη, πως έρχεσαι και μου το λες ενώ ξέρουμε και οι δύο ότι αν ήθελες να είσαι στη θέση μου θα ήσουν στην θέση μου;»

Τα πρώτα λόγια του Κατσαούνη για τους συνυποψήφιους του στο Survivor 5

Με «κωλοτούμπες» ξεκίνησε το σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε το σχέδιο των μπλε για την αποχώρηση που θα γίνει αύριο. Ο παίκτης ανέφερε ότι δεν τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση οι συμπαίκτες του αλλά χωρίς αυτόν δεν πρόκειται να ξανακερδίσουν κανένα έπαθλο.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο ο Κατσαούνης κατέστρεψε το τοτεμ ασυλίας του Σπύρου Μαρτίκα, λίγο πριν μπουν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού.

«Θα μείνουν νηστικοί», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης και πρόσθεσε: «Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί απέναντί μου και τελικά θέλουν να στηρίξουν τον Γιώργο, ο μικρός αδερφός, ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν ούτε πιστεύω ότι μου έχουνε και πάρα πολύ αγάπη και συμπάθεια… απλώς σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ πέρα οι παλιοί για να ξανά βγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από τρεις βδομάδες, για να βρουν κάποια δικαιολογία και κάποια πρόφαση. Σου λέει βάλαμε τον Αντρέα γιατί είναι καινούργιος και να βάλουμε και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην πραγματικότητα».