Survivor 5: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη

Ποιοι βγήκαν στον τάκο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη

Σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές στο αποψινό (31/1) επεισόδιο του Survivor 5, προκειμένου να οριστούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν και την δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να πρέπει να ρίξουν στον τάκο δύο ακόμα συμπαίκτες τους.

Τους περισσότερους ψήφους λοιπόν τους συγκέντρωσε ο Ανδρέας, τον οποίο τον ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους, συν το γεγονός πως παίζει περισσότερο ατομικά παρά συλλογικά.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Σπύρος, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, με τον ίδιο αφού πρώτα αποκάλυψε πως ο Κατσαούνης του κατέστρεψε το τοτέμ ασυλίας, να βγάζει στον τάκο την Άσπα. Έτσι λοιπόν αυτοί οι 2 παίκτες μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη διεκδικούν την ψήφο του κοινού και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής φέτος

Όπως πολύ σωστά σας είχε γράψει πρώτο το Youweekly.gr ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχώρησε από το Survivor εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η αποχώρησή του όπως μπορείτε να φανταστείτε έχει ανατρέψει τα στατιστικά των στοιχηματικών για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι.

Ο Γιωρικάς από την πρώτη ημέρα που μπήκε στα αγωνίσματα έδειξε το πόσο δυνατός παίκτης είναι. Συμπαίκτες και αντίπαλοι τον είχαν από φόβο ασχέτως που όλοι έλεγαν τα καλύτερα για εκείνον.

Στις στοιχηματικές, δε, το όνομά του φιγούραρε από την αρχή στην πρώτη θέση... Τώρα, όμως, ποιος μπήκε πρώτος; Ή μάλλον... ποια;

Πρώτη και καλύτερη πλέον στις στοιχηματικές φιγουράρη η... Ασημίνα παρακαλώ! Η παίκτρια των Μαχητών φαίνεται ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι...

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές στη 2η θέση των φαβορί βρίσκεται ο Αρης Σοϊλέδη σε απόδοση 5.30, στην 3η ο Γιώργος Κατσαούνης με 7.00, ενώ στην 3η ο Σάββας Κάλφας με 9.00.