Γρηγόρης Αναστασιάδης - Αγγελική Ηλιάδη: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αναστασιάδης - Αγγελική Ηλιάδη: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Καλεσμένος στο Πρωινό το πρωί της Τρίτης 22/2 μέσω skype ήταν ο πρώην παίκτης της Φάρμας, Γρηγόρης Αναστασιάδης. Ο γυμναστής που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, βρήκε τον έρωτα μέσα στο παιχνίδι, στα μάτια της Αγγελικής Ηλιάδη. Το ζευγάρι παρά την αποχώρηση του συνεχίζει και είναι μαζί και στην έξω ζωή και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο Γρηγόρης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σύντροφο του και την απόφασή του να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αλλά και για την περίοδο που πέρασε δύσκολα όταν έφυγε πό την Φάρμα η Αγγελική Ηλιάδη.

Όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα. Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική» ανέφερε αρχικά.

«Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου. Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα» είπε κλείνοντας.

Full in love...και εκτός Φάρμας

Το ειδύλλιο της Φάρμας για το 2022 δε είναι άλλο από την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, δύο παίκτες που αν και μπήκαν στο παιχνίδι για να ζήσουν την εμπειρία, έφυγαν απο εκεί έχοντας βρει τον έρωτα!

Παρά τη σχετική διαφορά ηλικίας και την απόσταση να χωρίζει το νέο ζευγάρι της Φάρμας, φαίνεται πως αφού άντεξαν τις δύσκολες συνθήκες μέσα στο παιχνίδι θα αντέξουν και στην έξω ζωή. Η σχέση αυτή δοκιμάστηκε από τα πρώτα στάδιά της, καθώς η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα της, ωστόσο λίγο καιρό μετά ξανα επέστρεψε.

Σήμερα, αφού και οι δύο βρίσκονται οριστικά εκτός Φάρμας, βλέπουμε τα πρώτα κοινά Insta Story, να στάζουν μέλι! Μιας και οι ελλείψεις εντός φάρμας ήταν πολλές και έντονες, τους βλέπουμε σε ένα δωμάτιο να τρώνε.. σουβλάκια!