«Ο δεύτερος είναι περισσότερο νικητής…» - Η σπόντα της Άννας μετά τις φήμες για τη σχέση της με τον Παππά

Αλίμονο από την Αθηνά New York!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο δεύτερος είναι περισσότερο νικητής…» - Η σπόντα της Άννας μετά τις φήμες για τη σχέση της με τον Παππά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (22/2) η Άννα Ζένιου, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τις φήμες που ακούγονται για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά, ενώ μίλησε και για την εμπειρία της στο The Bachelor.

Οι δηλώσεις της Άννας για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor 2

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν κατάφερα να πάρω την καρδιά του Αλέξη αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Συνήθως ο δεύτερος είναι περισσότερο νικητής από τον πρώτο… Υπήρχαν χειρότεροι καβγάδες από αυτούς που είδατε.

Έχω κρατήσει επαφές με την Ιωάννα μόνο. Με τις υπόλοιπες κοπέλες δεν μιλάμε, δεν είναι κάτι που μας συνδέει», είπε χαρακτηριστικά η Άννα.

Έτοιμος να ανακοινώσει τον χωρισμό του με την Αθηνά o Αλέξης Παππάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν ο Αλέξης Παππάς και η Άννα Ζένιου, οι οποίοι μεταξύ άλλων απάντησαν στο αν είναι ζευγάρι, με αφορμή την κοινή έξοδο που πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής (18/2) στα γενέθλια του ηθοποιού (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα θέλησε να απαντήσει και στο τι ακριβώς συμβαίνει με τη νικήτρια του The Bachelor, Αθηνά New York, ξεκαθαρίζοντας πως πολύ σύντομα θα διευκρινιστεί το θέμα.

«Κάνουμε παρέα με τον Αλέξη. Δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι, είναι και κάτι άλλο που σε συνδέει με κάποιον, που είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Με τον Αλέξη το βρίσκουμε καλύτερα σε αυτό και κάνουμε πολλή καλή παρέα. Δεν του πήρα κάποιο δώρο», είπε αρχικά η Άννα Ζένιου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος δήλωσε: «Αφήσαμε το παρελθόν πίσω. Είπαμε να περάσουμε καλά σήμερα και να γιορτάσουμε», ενώ στην ερώτηση που του έγινε για την Αθηνά New York, είπε: «Εγώ λέω να γλεντήσουμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε οσονούπω».