Συγκινημένος στην εκπομπή Love it o Ιβάν Σβιτάλιο - «Τη μηχανή μου την πούλησα στον Πάνο..»

«Νιώθεις ότι έχεις τη μισή ευθύνη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκινημένος στην εκπομπή Love it o Ιβάν Σβιτάλιο - «Τη μηχανή μου την πούλησα στον Πάνο..»

Στην κάμερα του Love it μίλησε την Τρίτη 22/2 ο Ιβάν Σβιτάλιο για τη ζωή με την οικογένεια του, τη σχέση με τον πατέρα του αλλά και τον Πάνο Νάτση, που δεν είναι πια στη ζωή.

Ο χορευτής σε ότι αφορά τα προσωπικά του είναι πολύ καλά και ισορροπημένος, αφού η γυναίκα του και η μικρή του κόρη ήρθαν για να δημιουργήσουν την απόλυτη ευτυχία. Αν και δοτικός πατέρας, η σχέση του χορευτή με τον δικό του πατέρα δεν ήταν η ιδανική. Συγκεκριμένα, όταν ο Ιβάν ένιωσε έτοιμος να την αποκαταστήσει ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή (Δείτε εδώ την σπαρακτική του εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του).

Όσο για τον Πάνο Νάτση έκανε μια αποκάλυψη που ελάχιστοι θα γνωρίζουν και αφορά στη μηχανή, που του πούλησε ο χορευτής.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάλιο στο Love it

Aναφερόμενος στα 36 κιλά που έχασε είπε:

«Δεν τα ξαναπήρα. Ήταν πιο δύσκολο να πάρω τα κιλά παρά να τα χάσω».

«Έχω ηρεμήσει, σε λυτρώνει. Η κόρη μου δεν σταματάει να χορεύει. Της έχουμε πάρει όλα τα μπαλετικά» είπε για την κόρη του και το πώς τον επηρέασε η γέννησή της.

«Με τον πατέρα μου δεν είχα σχέσεις και όταν θέλησα να τις αποκαταστήσω κατάλαβα ότι θα “φύγει” σε σύντομο χρόνο.

Ευτυχώς είχα τη σύζυγό μου στο πλευρό μου. Έχω ισορροπήσει, έχω συγχωρέσει» αποκάλυψε.

Μίλησε όμως και για τον φίλο του, Πάνο Νάτση.

«Είχαμε φιλική σχέση με τον Πάνο. Ήξερα ότι αγαπάει τις μηχανές. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου τη μηχανή μου την πούλησα στον Πάνο άσχετα αν το ατύχημα δεν έγινε με αυτή τη μηχανή. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, είναι σαν να έχεις τη μισή ευθύνη».

Σοκαριστική αποκάλυψη - «Πήγα να χάσω την ζωή μου στο σημείο που πέθανε ο Πάνος Νάτσης»

Στον ραδιοφωνικό αέρα των «Παραπολιτικών» και την Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε πρόσφατα ο Δημήτρης Μάρκος. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε και έζησε από θαύμα, στο σημείο μάλιστα που έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης.

«Δεν φορούσα κράνος και παραβίασα ένα STOP που ήταν πίσω από το δέντρο και δεν φαινόταν καλά… Όµως, δεν είχα το µυαλό µου στον δρόµο… Και θα σου αποκαλύψω κάτι που δεν έχω πει. Το βράδυ θα ταξίδευα για Ισπανία, για να δω τον αγώνα Λα Kορούνια – Ολυµπιακός, και το µυαλό µου ήταν σε αυτό το παιχνίδι.

Επίσης, σκεφτόµουν να τελειώσω γρήγορα τις δουλειές µου», αποκαλύπτει ο ∆ηµήτρης Μάρκος, που περιγράφει τα όσα έζησε εκείνο το πρωί», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μάρκος.Και πρόσθεσε: «Ηταν θολωµένο το µυαλό και το µάτι µου, µε αποτέλεσµα να χτυπήσω µε τη µηχανή µου µια άλλη µηχανή. Η δική µου έφυγε δέκα µέτρα µακριά, εκτοξεύτηκε και εγώ, ως εκ θαύµατος, δεν έπεσα!

Το θυµάµαι γιατί ήταν καλοκαίρι, φορούσα άσπρα ρούχα και δεν είχα ούτε µία µουτζούρα… Εµεινα και όρθιος. ∆εν ξέρω γιατί δεν έπεσα. Πραγµατικά σου λέω, έζησα ένα θαύµα. Το άλλο το παλικάρι έφυγε µε τη µηχανή απέναντι, άλλα πέντε µέτρα. Πήγα γρήγορα κοντά του σοκαρισµένος και τον ρώτησα: “Σε σκότωσα;”.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μάρκου για το τροχαίο που πήγε να του στερήσει την ζωή

Δεν το πίστευα πως δεν τον είχα σκοτώσει! Δεν είχε πάθει κάτι. Ο Θεός ήταν εκεί για εµάς, γιατί γλυτώσαµε», εξηγεί συγκινηµένος, ενώ παραδέχεται ότι ο θάνατος του ηθοποιού τον έκανε να ταρακουνηθεί και να θέλει να µιλήσει πρώτη φορά δηµόσια γι’ αυτό που του συνέβη, αλλά και να συµβουλεύσει τους οδηγούς να προσέχουν», ανέφερε ο Δημήτρης Μάρκος.

Για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Tώρα που συνέβη αυτό, µετά το τραγικό περιστατικό µε το παλληκάρι, ναι, άλλαξα. Και το φωνάζω παντού, ώστε όλοι να προσέχουν. Είναι τρία τα εγκλήµατα: Να µη φοράς κράνος. Να οδηγείς και να µην είσαι συγκεντρωµένος, να σκέπτεσαι άλλα πράγµατα.

Και, τρίτον, να ασχολείσαι µε το κινητό σου. Καλά τα social media, αλλά όχι, παιδιά! Νοµίζουµε πως όλα συµβαίνουν στους άλλους, αλλά δεν είναι έτσι», είπε ο Δημήτρης Μάρκος.