Συγκλονίζει η Μαίρη Μηλιαρέση: "Θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα αν..."

Η αποκάλυψη της στο Πάμε Δανάη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μαίρη Μηλιαρέση:

Μια άκρως εξομλογητική συνέντευξη για τη ζωή και την καριέρα της έκανε, μία απο τις πιο εμβληματικές ορφές της τηλεόρασης, η Μαίρη Μηλιαρέση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Το πρωί της Τρίτης 22/2, η γλυκύτατη Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για την μητρότητα και τις δυσκολίες που συνάντησε στο να συνδυάσει και δουλειά και παιδί, για την καριέρα της στο τραγούδι και γενικότερα στην τηλεόραση , ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της περιπέτειας που είχε με την υγεία της και τις οικονομικές δυσκολίες που της προκάλεσε μετέπειτα.

Συγκινεί η Μαίρη Μηλιαρέση με την αποκάλυψη για το πρόβλημα που πέρασε

«Αποφάσισα ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω τους όζους έναν – έναν, αλλά να αφαιρέσω τον θυροειδή. Ο άγγελος που μου έχει στείλει ο Θεός και με αγαπάει πάρα πολύ, ήρθε τη νύχτα στον ύπνο μου και μου είπε βγάλε το να ησυχάσεις.

Ήταν κακοήθεια που είχε περάσει και στο δεύτερο στάδιο. Αν δεν έβγαινε εκείνη τη στιγμή, μπορεί να είχε προχωρήσει, να είχε περάσει λεμφαδένες και εγώ να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα αυτή τη στιγμή. Η πρώτη δυσκολία από την οποία άρχισε η κατηφόρα, ήταν η ιστορία με το κανάλι Τempo. Με βάση το συμβόλαιο είχα πάρει ένα δάνειο και αγόρασα ένα σπίτι.

Το συμβόλαιο δεν ίσχυε και δεν πληρώθηκα καν τους επτά μήνες που δούλεψα εκεί. Άρχισα να προσπαθώ να τραγουδήσω ξανά για να πάρω μεροκάματο. Ήταν εκείνη η εποχή που προσπάθησα να βρω δουλειά στην τηλεόραση και οι πόρτες ήταν κλειστές, πέρασα δύσκολα μέχρι να πουληθεί το σπίτι. Δεν είχα ποτέ ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθήσουν οικονομικά , γιατί ποτέ δεν το ζήτησα. Αυτή τη στιγμή κάνω τέσσερις δουλειές, για να μπορώ να στηρίζω και τους δικούς μου».

«Μου φάγανε το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια γιατί δεν είχα λεφτά»

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά και αναφέρθηκε στο πως έχασε το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια της. Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε για το πως το παιχνίδι κατέληξε στον ΑΝΤ1 και την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τις σχέσεις που είχε με το Mega μετά το Ρουκ Ζουκ.

Μαίρη Μηλιαρέση ρουκ ζουκ

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Μηλιαρέση είπε: «Μου φάγανε το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια, γιατί τότε προσπαθούσα να πάρα τα δικαιώματα, αλλά δεν μπορούσα να διαθέσω από την τσέπη μου τα λεφτά για να κλειδώσω τα δικαιώματα κι έτσι τα πήρε η Ζέτα με τον ΑΝΤ1».

Και πρόσθεσε: «Μου πρότειναν να κάνω το Πρωινό στο Mega, αλλά εγώ τότε είχα το μωρό και τότε πήγε η Βόσσου με την Πανοπούλου. Μετά μου ξαναπρότειναν να κάνω πρωινό αλλά εγώ δεν μπορούσα να αφήνω μόνο του το μωρό και πήραν τον Πολυχρονίου.

Τους τελευταίους μήνες της σεζόν του Πολυχρονίου, με πήρε η Έλενα Κατραβά και μου λέει «Μαίρη έχεις ακόμα μία ευκαιρία». Εγώ δεν ήθελα να αφήσω το μωρό σε ξένους ανθρώπους και τότε τους έκατσε το πρωινό με την Μαρία και τον Φώτη. Από τότε είναι η πρώτη φορά που με καλούν σε εκπομπή στο Mega, αυτή σήμερα».