«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο ο πατέρας μου με έλεγε...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Φραγκάκη

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο ο πατέρας μου με έλεγε...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Φραγκάκη

Ο Αντώνης Φραγκάκης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» (Να τονίσουμε πως στην εκπομπή επέστρεψε και ο Σάββας Πούμπουρας) όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός παρόλο που έχει επιλέξει να κάνει σπάνιες εμφανίσεις αυτή τη φορά δεν δίστασε να μιλήσει για την υποκριτική αλλά και για το τροχαίο που είχε πριν 15 χρόνια.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη επαγγελματική “βουτιά” που κάνεις είναι η πιο εύκολη γιατί δεν ξέρεις που πας. Εμένα με βοήθησε αυτή η άγνοια. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο ο πατέρας μου με έλεγε “αρσενική πόρνη”.

Όταν αργότερα αποφάσισα να σταματήσω τη μόδα για να ασχοληθώ με την ηθοποιία μου είπε «θα αφήσεις στρωμένη δουλειά»;. Ο πατέρας μου ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. Εκτιμούσε ότι μπορεί κάποια πράγματα να μην τα καταλαβαίνει, αλλά κάνουν καλό σε εμένα.

Ως ηθοποιός είμαι ευγνώμων για όσα έζησα αλλά δεν μπορώ να πω ότι γεννήθηκα για να είμαι στο θέατρο. Η υποκριτική είχε κάνει τον κύκλο της. Καταλάβαινα ότι κάτι άλλο θέλω και αυτό θα το φέρει η γιόγκα». Και συνέχισε λέγοντας: «Πριν από 15 χρόνια είχα ένα σοβαρό τροχαίο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν δεν φορούσα κράνος και αν δεν ήταν ο Θεός βοηθός.

Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα μας να οδηγούμε, αλλά στην πραγματικότητα είναι καθήκον μας να μάθουμε να οδηγούμε. Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη μου για τη ζωή. Με γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους.

Δεν ήμουν ούτε αρνητικός, ούτε θετικός στην ιδέα της πατρότητας. Έρχεται κάποια στιγμή που τα κομμάτια του παζλ βρίσκουν τη θέση τους».

Οι δηλώσεις του Αντώνη Φραγκάκη

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Φραγκάκη

Ο Αντώνης Φραγκάκης υπήρξε μοντέλο και μάλιστα έκανε μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, το 1990-1991 είχε συμμετάσχει στην καμπάνια του Guess στη Μύκονο με την Κλόντια Σίφερ.

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής από τον Ανδρέα Βουτσινά.Αργότερα άρχισε να συμμετάσχει σε ταινίες, σειρές στην τηλεόραση και παραστάσεις στο θέατρο.

Η καριέρα του Αντώνη Φραγκάκη περιλαμβάνει αξιόλογες συμμετοχές σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως Τα παιδιά της Νιόβης (2004), Singles (2005), Οι Μάγισσες της Σμύρνης,Αυτόπτης Μάρτυς (1993),Τυφλόμυγα κ.ά.

Σήμερα ο Αντώνης Φραγκάκης είναι 58 ετών, ωστόσο, είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας με γκρίζα μαλλιά και αρρενωπά χαρακτηριστικά προσώπου που λατρεύουμε να βλέπουμε, με έναν ακόμη μεγάλο ηθοποιό να παραμένει όμορφος.

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής με επιλεκτικές καλλιτεχνικές δουλειές καθώς είναι δάσκαλος yoga.

Συγκεκριμένα, μαζί με τη σύντροφο του Αναστασία Ξυδή μέσα από το project somawareness που έχουν δημιουργήσει, παραδίδουν μαθήματα γιόγκα και τάι τσι.

Ο Αντώνης Φραγκάκης καθημερινά ξυπνά στις 6 το πρωί και κάνει καθημερινά yoga. Λατρεύει το μπάσκετ, το ποδήλατο και το κολύμπι. Του αρέσει το διάβασμα και το περπάτημα ενώ η γουρουνιά που κατά καιρούς επιτρέπει στον εαυτό του είναι τα γλυκά με προτίμηση στη σοκολάτα και στο γαλακτομπούρεκο!