Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην εκπομπή και η Ελένη Μενεγάκη "πέταξε" από την χαρά της

«Μου έλειψες πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην εκπομπή και η Ελένη Μενεγάκη

Η σημερινή εκπομπή «Ελένη» ξεκίνησε αρκετά ευχάριστα καθώς μετά από δυο εβδομάδες σχεδόν απουσίας, ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε και πάλι. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος χρειάστηκε να μείνει σε καραντίνα για κάποιες ημέρες καθώς είχε γνωστοποιήσει πως είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Έτσι, μόλις μπήκε στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά On ar: «Αγάπη μου καλώς ήρθες. Σάββα μου, καλώς ήρθες. Έλα να σε πιάσω γιατί αν κάποιον μπορώ να αγκαλιάζω εδώ μέσα είσαι εσύ και με τη βούλα. Μου έλειψες πάρα πολύ. Νομίζω σε όλους μας έλειψες».

Από την άλλη, ο Σάββας Πούμπουρας ανέφερε: «Εγώ ήμουν έτοιμος. Από την πρώτη εβδομάδα έβγαινα αρνητικός. Παίρνω τον Κεβόρκ και του λέω είμαι αρνητικός αλλά έβηξα και μου λέει “όχι κάτσε σπίτι”. Ρε, του λέω, πνίγηκα”. Αλλά μου είπε να κάτσω σπίτι».

Η επιστροφή του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη

Το μήνυμα ζήλειας της συζύγου του Σάββα στον αέρα της εκπομπής - Τα σχόλια της Μενεγάκη

Μετά από την έκπληξη που έκαναν στον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» ήρθε άλλη μια στην σημερινή εκπομπή 13/12. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας επέλεξε να βγει στον αέρα της εκπομπής με ανοιχτό πουκάμισο κάτι που δεν άρεσε στη γυναίκα του, Αρετή Θεοχαρίδη.

Έτσι, μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη πως:

«Ελένη έπεσε παντόφλα εδώ, γιατί είχε 4-5 κουμπιά ξεκούμπωτα ο συνάδελφος και έπεσε μήνυμα από τη γυναίκα του "Κουμπώσου σε παρακαλώ, γιατί βλέπουμε το στέρνο σου"». Με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να μείνει άφωνη με ότι είχε συμβεί.