Επιδείνωση της υγείας του Σάββα Πούμπουρα - "Έχω 38 πυρετό και.."

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιδείνωση της υγείας του Σάββα Πούμπουρα -

Ο Σάββας Πούμπουρας όπως έχει ο ίδιος γνωστοποιήσει, αντιμετωπίζει μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να απέχει από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις στην εκπομπή «Ελένη» και από το πλευρό της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη, για δύο ημέρες.

Ο γνωστός παρουσιαστής, εκμεταλλεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστεί και να νιώσει λίγο καλύτερα καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα Instagram Stories του, ο πυρετός δεν λέει να πέσει από το 38. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο ίδιος είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το bullying που δέχτηκε, δίνοντας έτσι το δικό του μήνυμα.

Τι ανήρτησε ο Σάββας Πούμπουρας

Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα για τον πυρετό

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό

Ο Σάββας Πούμπουρας λίγο καιρό πριν δεν έχει εμφανιστεί για δυο μέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο τον είχε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Ο ίδιος αποκάλυψε το πρόβλημά του μέσω του Instagram του ενώ και η αγαπημένη του, Αρετή Θεοχαρίδη, δε δίστασε να τον τρολάρει με ένα επικό Insta Story.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας είχε γαστρεντερίτιδα οπότε έμεινε σπίτι για να μην κολλήσει κανέναν από τους συνεργάτες του.

«Έχει και τα καλά της η γαστρεντερίτιδα γιατί α)μαγειρεύει μετά από καιρό, β)είναι όλο για μένα», έγραψε η Αρετή Θεοχαρίδη, ενώ και η Ελένη Μενεγάκη έχει επαινέσει τον Σάββα Πούμπουρα για τις μαγειρικές του ικανότητες.

Σάββας Πούμπουρας γαστρεντερίτιδα