Γυναίκα επιχειρηματίας έπεσε θύμα απάτης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ - Τι συνέβη;

Της απέσπασαν περίπου 400.000 χιλιάδες ευρώ...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γυναίκα επιχειρηματίας έπεσε θύμα απάτης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ - Τι συνέβη;

Μετά την επίθεση που έγινε στον Γρηγόρη Πετράκο και την αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη, η εκπομπή το Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 22/2 αποκάλυψε μια κομπίνα που στήθηκε εις βάρος γυναίκας επιχειρηματία από τη Νέα Υόρκη η οποία παρήγγειλε μέσω διαδικτύου τσάντες αξίας 400.000 ευρώ από ένα ζευγάρι Ελλήνων, οι οποίες αποδείχθηκαν «μαϊμού».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ για την γυναίκα επιχειρηματία που έπεσε θύμα απάτης με τσάντες «μαϊμού»

«Μιλούσε έξι μήνες μαζί τους και ήταν βέβαιη. Είχε δώσει 89.000 δολάρια για 19 τσάντες. Μόνο 13 έφτασαν στην Αμερική και όταν πήγε στο κατάστημα και τα είδε ένας πραγματογνώμονας και άρχισε να γελάει, ήταν μαϊμού», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Οι πρώτες δηλώσεις της 20χρονης που ''ξάπλωσε'' στο πάτωμα επίδοξο ληστή

Την ίδια ώρα που ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκε ο γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται ότι ασέλγησε πάνω στην 14χρονη τότε, Αρετή Παλιού, μια 20χρονη στην Κρήτη ισοπέδωσε στην κυριολεξία ληστή, ο οποίος επιτέθηκε στην φίλη της για να της κλέψει την τσάντα. Η νεαρή μίλησε στην κάμερα του T-Live, το απόγευμα της Τρίτης 22/2, και αποκάλυψε όλο το χρονικό της υπόθεσης και το πως κατάφερε να αποκρούσει αυτή την επίθεση.

«Είχα κανονίσει να πάω με μια φίλη μου για καφέ. Κατευθυνόμασταν προς την κεντρική αγορά Ηρακλείου. Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό της να απαντήσει, το σήκωσε και έφυγε λίγο πιο μπροστά για να μιλήσει. Ξαφνικά, από το πουθενά, εμφανίζεται ένας, της αρπάζει την τσάντα, αρχίζει να τη χτυπάει, την κλωτσούσε στο σώμα», είπε χαρακτηριστικά η Κρητικιά που τυγχάνει να είναι και αθλήτρια του μποξ και πρόσθεσε:

«Άρπαξα την τσάντα, τον χτύπησα με δύναμη στο πρόσωπο και εκείνη τη στιγμή με χτύπησε και αυτός στη μύτη. Παρά από τους πόνους και τα αίματα συνέχισα να τον χτυπάω μέχρι που τον ακινητοποίησα. Επειδή το πρόσωπό μου πόναγε πολύ, τον χτύπαγα κυρίως με το γόνατό μου στο πρόσωπο και πιο χαμηλά. Έπεσε κάτω αναίσθητος, φώναζα βοήθεια. Ήρθε κόσμος, με βοήθησε, μου έδωσαν χαρτί να σκουπίσω τα αίματα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως. Η φίλη μου τρόμαξε πολύ».