Survivor 5: Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βρισηίδας Ανδριώτου με minimal διακόσμηση

Άκρως εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βρισηίδας Ανδριώτου με minimal διακόσμηση

Στο φετινό Survivor 5 βλέπουμε την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα καθώς είναι μια παίκτρια στην ομάδα των Διασήμων όπου έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα της μιας και είναι καλή αγωνιστικά ωστόσο δεν δίστασε να αποκαλύψει και τις στρατηγικές της.

Ωστόσο, λίγο πριν φύγει το γνωστό μοντέλο για τον Άγιο Δομίνικο ήταν αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αφού της άρεσε αρκετά να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή της.

Μάλιστα, ανάμεσα στις αναρτήσεις της, υπάρχουν και αρκετές φωτογραφίες στις οποίος φαίνεται το σπίτι της αλλά και ο τρόπος που έχει επιλέξει η ίδια να το διακοσμήσει. Όπως θα δείτε παρακάτω η ίδια έχει επιλέξει φανερά την μοντέρνα και συγχρόνως minimal διακόσμηση καθώς είναι αρκετά λιτό.

Το εντυπωσιακό σπίτι Βρισηίδας Ανδριώτου

Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό Βρισηίδα και Κάτια - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οι διαδοχικές νίκες στο στρατόπεδο των Διάσημων στο Survivor 5 έχουν φέρει και την χαλάρωση των παικτών. Έτσι, μετά και από την θριαμβευτική νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας, τα κορίτσια των «Κόκκινων» αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία στην παραλία.

Μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μας τρέλανε πριν λίγες μέρες με το πλάνο της, ωστόσο τα νέα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Βρισηίδα Ανδριώτου ξεπέρασαν κάθε φαντασία.

Προκειμένου να φτιάξουν το μαύρισμά τους, οι δύο κυρίες αποφάσισαν να βγάλουν το πάνω μέρος του μαγιό κια όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε χαμός.