Survivor 5: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ''αποκαλύπτει'' το σχέδιο της - «Εγώ είχα σκεφτεί μια στρατηγική..»

«Όλοι οι παίκτες είχαν πρόβλημα...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ''αποκαλύπτει'' το σχέδιο της - «Εγώ είχα σκεφτεί μια στρατηγική..»

Μπορεί η Βρισιήδα Ανδριώτου να κατέρρευσε στον χθεσινό στίβο μάχης, ωστόσο όπως φάνηκε στο αποψινό 21/2 επεισόδιο του Survivor 5, είναι πολύ καλύτερα και αρκετά ευδιάθετη. Η ίδια μίλησε στην κάμερα όταν της δόθηκε η ευκαιρία για να εξηγήσει ακριβώς τι συνέβη πίσω από την ψηφοφορία του Σάκη Αρσενίου.

Όπως είπε, είχε σκεφτεί ήδη μια στρατηγική για να μπορέσουν να διαχειριστούν ως ομάδα την ήττα τους την οποία την είχε μοιραστεί με την Κάτια και την Ευρυδίκη, ωστόσο όταν πήγαν εν τέλει στο συμβούλιο για να αποφασίσουν ποιος είναι ο παίκτης που θα τεθεί προς υποψηφιότητα κατάλαβε ότι όλοι οι συμπαίκτες της έχουν κάποιο πρόβλημα με τον τραγουδιστή, άσχετα από την δική της στρατηγική.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολιάζει την στρατηγική της για την υποψηφιότητα του Σάκη Αρσενίου στο Survivor 5

«Στο συμβούλιο εχθές έγινε ένας μεγάλος χαμός και θέλω να δικαιολογηθώ και να πω ότι δεν ήταν το σχέδιο μου να γίνει αυτό. Εγώ είχα σκεφτεί μια στρατηγική την οποία τη μοιράστηκα μόνο με δύο άτομα και ήθελα να μου πουν απλά τη γνώμη τους. Εν τέλει κατάλαβα ότι δεν ψήφισαν τον Σάκη επειδή απλά εγώ το είπα στην Ευρυδίκη και στην Κάτια αλλά είχαν όλοι προβλήματα με τον Σάκη...», είπε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο τσακωμός της Βρισηίδας με την Ναυσικά που κόπηκε στο μοντάζ

Μία ήττα να κάνει η κόκκινη ομάδα στο Survivor 5 και η ένταση δε λείπει από την παραλία της. Οι παίκτες των Διασήμων αμέσως «διαλύονται» και σημειώνουν τρομερούς καβγάδες, μην αφήνοντας τα πάθη να καταλαγιάσουν και «ξεσπώντας» με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν είναι κρυφό, πάντως, ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους (δείτε εδώ πώς ξεκίνησε το μεταξύ τους). Οι δύο παίκτριες ψάχνουν διαρκώς αφορμή για να... τρίξουν τα δόντια η μία στην άλλη και τα τελευταία τεκταινόμενα στην παραλία της ομάδας τους υπήρξαν το «εναρκτήριο λάκτισμα» για έναν τεράστιο καβγά.

Όπως θα έχετε προσέξει ενδεχομένως, η Βρισηίδα έχει έρθει... πιο κοντά με τον Σάκη Αρσενίου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κι αν το έχουμε προσέξει εμείς, τότε σίγουρα θα το έχουν παρατηρήσει και οι άνθρωποι, με τους οποίους περνούν μαζί όλη την ώρα, με τις φήμες επομένως να «φουντώνουν» σχετικά με πιθανό τους ειδύλλιο.

Αυτό ήταν ένα γεγονός, που εξόργισε την Ναυσικά, βλέποντας το πώς προσπαθεί η συμπαίκτριά της να προσεγγίσει τον τραγουδιστή... διαβάστε τη συνέχεια για το Survivor 5 στο Athensmagazine.gr