Κρις Νοθ: "Έσπασε" την σιωπή του για τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Η ανάρτηση στα social μετά από δύο μήνες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κρις Νοθ:

Στην επιφάνεια βγήκαν διάφορες αποκαλύψεις για τον Κρις Νοθ, ο οποίος είναι ένας από τους διάσημους πρωταγωνιστές της σειράς Sex and the city. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αρνείται κάθε κατηγορία ωστόσο οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο ίδιος είχε αποφασίσει συνειδητά να μείνει εκτός από τα social media για σχεδόν δυο μήνες. Βέβαια, φαίνεται πως επέστρεψε και πάλι χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αναφορά σε όσα συμβαίνουν.

Μάλιστα, όπωφς θα δείτε παρακάτω, ο ίδιος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον 14χρονο γιο του, Ορίον, να παίζει μπάσκετ και τη συνόδευσε κάτω από αυτό έγραψε: «Είναι ανεκτίμητο να βλέπεις την αγάπη του για το μπάσκετ».

Η ανάρτηση του Κρις Νοθ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πήρε επίσημα θέση για τις καταγγελίες κατά του Κρις Νοθ - «Είναι πολύ δύσκολο...»

Στο στόχαστρο έχει μπει τις τελευταίες μέρες ο Κρις Νοθ, λόγω των καταγγελιών που έχουν κυκλοφορήσει εις βάρος του για παρενόχληση, και έτσι, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, θέλησε να πάρει θέση για το ζήτημα.

Ο Κρις Νοθ απομακρύνθηκε από την σειρά που παίζει αυτή την εποχή και η εταιρεία παραγωγής ξεκαθάρισε το τέλος της συνεργασίας τους.

«Ο Chris Noth δεν θα κινηματογραφεί πλέον πρόσθετα επεισόδια του The Equalizer, με άμεση ισχύ», ανέφεραν η Universal Television και το CBS.

Από τη μεριά τους, οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς είπαν: «Μας λυπούν βαθύτατα οι ισχυρισμοί εις βάρος του Chris Noth. Υποστηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις τραυματικές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος και τις επαινούμε για αυτό».