Πάνος Νάτσης: Η νέα σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του - «Ένας ωραίος άνθρωπος..»

Βαριά η απώλεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Η νέα σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του - «Ένας ωραίος άνθρωπος..»

Τη σύντροφο του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδη θα βλέπουμε πάντα με ένα αίσθημα θαυμασμού για την τόσο αξιοπρεπή στάση, που κρατάει μετά τον θάνατο του αγαπημένου της.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είπε το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό και η Διονυσία προσπαθεί με πολλούς τρόπους να σταθεί στα πόδια της! Η πρώτη και συγκλονιστική προσπάθεια να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ήταν αυτή της επιστροφής στα μαγαζιά και στη δουλειά της.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Διονυσία είναι επαγγελματίας σαξοφωνίστρια, την οποία πλέον απολαμβάνει ξανά το κοινό στην σκηνή . Με μια νέα ανάρτηση σπάει τη σιωπή της, απεικονίζοντας τα 2 ίσως πιο αγαπημένα της πράγματα, τον Πάνο αγκαλιά με το σαξόφωνο της!

Η νέα ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου

«Ένας ωραίος άνθρωπος…»

Το νέο τατουάζ της συντρόφου του - Με ένα κείμενο όλο νόημα

Τη Διονυσία Γεωργιάδη, τη σύντροφο του Πάνου Νάτση, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του με μηχανή (Δείτε ποιος αναγνώρισε το πτώμα του) γνωρίσαμε τον τελευταίο καιρό μετά τον θάνατο του ηθοποιού!

Και ενώ η Διονυσία, προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή και στην καθημερινότητα, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να εκφραστεί μέσα από τα social media, για τα όσα ζει. Με νέα ανάρτηση λοιπόν σοκάρει το κοινό, με το τατουάζ που έκανε για τον ηθοποιό, λίγες βδομάδες μετά τον χαμό του! Δε χωράει αμφιβολία σε ποιόν πηγαίνει το νέο τατουάζ της καθώς τόσο το μήνυμα όσο και το «Π.Ν», τα λένε όλα..

Ιδιαίτερα συναισθηματική εμφανίζεται η Διονυσία με κάθε post της, καθώς δεν είναι λίγο όλο αυτό που της συνέβη. Δεν είναι μόνο η ξαφνική απώλεια αλλά και το γεγονός πως η σχέση τους είχε φτάσει σε ένα πολύ σοβαρό σημείο, με το ζευγάρι να ήταν έτοιμο για συγκατοίκηση.

Το τατουάζ της Διονυσίας

«Ανάμεσα στα δάχτυλά μου και στη σάρκα σου, όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ, τρυπώνει ο χρόνος. Π.Ν»