Το spoiler της Κοτσοβούλου για τον Σασμό - «Όταν γνωρίσουμε τη σύντροφο του Μανωλάκη...»

Τα γυρίσματα έχουν πάρει φωτιά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το spoiler της Κοτσοβούλου για τον Σασμό - «Όταν γνωρίσουμε τη σύντροφο του Μανωλάκη...»

Την Αλίνα Κοτσοβούλου είδαμε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης 23/2 να επιβεβαιώνει εξελίξεις το μέλλον της σειράς Σασμός. Όσα spoiler και να βγουν, το κοινό θα θέλει συνεχώς να μαθαίνει νέα και εξελίξεις για την αγαπημένη του σειρά.

Τη μαμά του Μανωλάκη λοιπόν συνάντησε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και για αρχή επιβεβαίωσε τα γυρίσματα στα Γιάννενα για τα οποία γίνεται λόγος τελευταία (Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από την περιοχή).

Με το συνεργείο της σειράς να έχει κοπεί στα δύο λοιπόν, η Αλίνα Κοτσοβούλου δε μπόρεσε να μην αναφερθεί σε αυτή τη νέα σχέση του Μανώλη, που έχει δημιουργήσει ντόρο. Η Κλαίρη, το κορίτσι στο οποίο βρίσκει τον έρωτα ο Μανώλης, θα συνεχίσει την εμφάνιση της στη σειρά, ωστόσο όταν έρθει η ώρα της γνωριμίας με τους γονείς του φοιτητή τα πράγματα θα είναι περίεργα..

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κωτσοβούλου στο Happy Day

«Τα γυρίσματα του Σασμού πάνε καλά. Πολλή δουλειά, το μισό συνεργείο είναι στα Γιάννενα. Θα δυσκολευτούμε όταν γνωρίσουμε τη σύντροφο του Μανωλάκη» αποκάλυψε η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Εγκυμοσύνη "βόμβα" στον Σασμό - Θα το ανακοινώσει απόψε 23/2

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό με τον Αστέρη στην φυλακή. Λίγο πριν επιστρέψει πρόσωπο "κλειδί" της σειράς, θα δούμε να γίνονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ενώ η οικογένεια των Σταματάκηδων θα περάσει πολύ δύσκολα.

Επεισόδιο 97

Η Καλλιόπη θα επισκεφτεί τον Αστέρη για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντηση τους θα την συγκλονίσει. Την ίδια στιγμή τα ξαδέλφια της Μαρίνας συνεχίζουν να παρακολουθούν τον Νικηφόρο, ο οποίος το παρατηρεί και ενημερώνει τον Μαθιό.

Η Στέλλα αρχίζει να ερευνά τη ζωή της μητέρας της έχοντας πια βάσιμες υποψίες πως έχει εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο. Η Θοδώρα επιβεβαιώνει τις υποψίες της και καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Θα καταφέρει να την πείσει;