Σασμός: Επιστρέφει ο χαρακτήρας που θα αλλάξει τα πάντα

Ανατροπές στην εξέλιξη της σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σασμός: Επιστρέφει ο χαρακτήρας που θα αλλάξει τα πάντα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε το πρωί της Δευτέρας 21/2, η Εριέττα Μανούρη στην εκπομπή Breakfast@Star. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, αλλά και για το αν θα επιστρέψει η Σεμίνα σύντομα στις οθόνες μας, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να δώσει την λύση στον φόνο του Πετρή.

Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί ότι υπήρξαν δύο συγκεκριμένες σκηνές που την σόκαραν, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Οι δηλώσεις της Εριέττας Μανούρη

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά. Πήρα τον ρόλο στον Σασμό με κάστινγκ. Η Σεμίνα ήταν μπροστά στο φονικό. Ήθελα ένα καλύτερο τέλος για τη Σεμίνα. Ήθελα να στεριώσει με τον Πετρή. Δυστυχώς τους πρόλαβε το κακό. Θέλω να πιστεύω πως θα έρθει η λύτρωση με κάποιο τρόπο. Δε ξέρω πώς, δεν ξέρω πότε. Η Σεμίνα θα επιστρέψει σε ένα πολύ κομβικό σημείο για τη σειρά. Αλλά δυστυχώς τα παιδιά αυτά δεν τα κατάφεραν», είπε χαρακτηριστικά η Εριέττα Μανούρη και πρόσθεσε:

«Η Σεμίνα είδε όλο το σκηνικό ακριβώς πως έγιναν τα πράγματα. Θρηνεί τον Πετρή εκείνη τη στιγμή. Ήταν μια πολύ δύσκολη σκηνή. Και για εμάς τους ηθοποιούς που το βιώσαμε αυτό το πράγμα ήταν λίγο δύσκολο και στενάχωρο. Και βλέπω πως στενοχωριέται και ο κόσμος πολύ με όλη αυτή την έκβαση. Κανείς δεν ξέρει επίσημα αν θα συνεχιστεί και του χρόνου ο Σασμός».

Τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν στον Σασμό

Ο Σασμός αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία τη μεγαλύτερη επιτυχία του ALPHA για φέτος. Καθημερινά, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η αγαπημένη σειρά είναι άκρως ικανοποιητικά, ενώ το κοινό σχολιάζει ασταμάτητα τα επεισόδια στο Twitter.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν τελικά η σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε επί του θέματος ο σκηνοθέτης). Όπως όλα δείχνουν, ο Σασμός θα παιχτεί και του χρόνου στον ALPHA, ωστόσο δεν γνωρίζει κανείς με ποιους ηθοποιούς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, ο Σασμός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για παρουσία και την επόμενη σεζόν μιας και αποτελεί τη μεγάλη επιτυχία του ALPHA. Η απόφαση για τον δεύτερο κύκλο ανακοινώθηκε επίσημα στην παραγωγή της σειράς που έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για το ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν του χρόνου και ποιοι όχι.

Η λύση θα δοθεί από το σενάριο καθώς, ως το τέλος της σεζόν, θα σκοτωθούν άλλοι δύο χαρακτήρες. Στον ALPHA θα συνεχίσει επίσης για 10η σεζόν η «Μουρμούρα», ενώ προς λήξη οδεύει το «Άσε μας ρε Μαμά».

Σασμός νέα σεζόν