Είναι πλέον οριστικό - Η μεγάλη απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Έκτακτες εξελίξεις με την αγαπημένη σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι πλέον οριστικό - Η μεγάλη απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Ο Σασμός μπήκε ξαφνικά στην καθημερινότητά μας και όπως αποδείχθηκε όχι άδικα. Η νέα δραματική σειρά του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό να κερδίσει δεκάδες θετικά σχόλια.

Άλλωστε, η αγάπη που έχει ο κόσμος για τον Σασμό, φαίνεται καθημερινά τόσο από τα σχόλια στο Twitter όσο και από τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει (δείτε εδώ τι ποσοστό έκανε χθες 17/2).

Η σειρά έχει βασιστεί στο best seller του Σπύρου Πετρουλάκη. Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε το πρωί της Πέμπτης (17/2) στο Super Κατερίνα και εξήγησε πως έκατσε μαζί με τους σεναριογράφους και έφτιαξαν εκ νέου την ιστορία προκειμένου να γίνει σειρά (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε για το μέλλον των χαρακτήρων).

Σασμός τέλος

Τι θα συμβεί με το μέλλον του Σασμού

Και ενώ η σειρά συνεχίζεται και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε τη δική του απάντηση (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο ο ALPHA, έχει μπροστά του ένα δίλημμα που πρέπει να αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο σκέψεις για την αγαπημένη σειρά. Σε κάθε περίπτωση ο σταθμός θέλει να τη συνεχίσει και να μη χάσει τη μεγάλη επιτυχία του που τον απογειώνει καθημερινά στην prime time ζώνη. Από τη μία λοιπόν υπάρχουν σκέψεις για να παίξει κανονικά και η δεύτερη σεζόν μέχρι το καλοκαίρι και από την άλλη, κάποιοι θεωρούν πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σασμός δεύτερη σεζόν

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, ενώ όπως ανέφερε παλαιότερο ρεπορτάζ της Real, κανένας από τους ηθοποιούς δεν έχει συζητήσει για την επόμενη σεζόν.

«Θα αποχωρήσουν ένας ίσως και δυο βασικοί πρωταγωνιστές»

Οι εξελίξεις στην σειρά «Σασμός» φαίνεται να μην έχουν τέλος με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς ακόμη και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 17/02 καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Σπύρος Πετρουλάκης ο οποίος έκανε μια αποκάλυψη on air.

Ο γνωστός συγγραφέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο δείχνει εβδομαδιαίο με ένα δυνατό team το οποίο δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.

Θα έχουμε αποχώρηση πρωταγωνιστή που δεν περιμένουμε. Ένας ή ίσως και δυο πρωταγωνιστικοί ρόλοι δεν θα υπάρχουν πια. Έχουν γίνει συζητήσεις και συμφωνίες αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω περισσότερα».