Τα "έσπασαν" μέχρι πρωίας στην Βίσση, Αννίτα Πάνια και Νίκος Σαμοΐλης - Σπάνια έξοδος για το ζευγάρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Μπορεί να είναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων που αποφεύγουν συστηματικά να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή. Ο φακός, όμως, του YOU κατ' αποκλειστικότητα “πρόδωσε” την σπάνια έξοδό τους στο “Hotel Ermou” το περασμένο Σάββατο, όταν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοϊλης βρέθηκαν συντροφιά με τον Λάκη Λαζόπουλο να διασκεδάζουν στην Άννα Βίσση.

Η παρουσιάστρια του “Ανοιχτά” δεν έχει μιλήσει ποτέ... ανοιχτά για την σχέση της εδώ και 4 χρόνια περίπου με τον δημοσιογράφο-οικονομικό αναλυτή -δεν το έκανε εξάλλου ποτέ για καμία σχέση της- και εκείνος επίσης, αλλά, πάντα εκφράζονται με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον όταν τους ρωτήσουν.

Στην Αννίτα θαυμάζω τον επαγγελματισμό της, τη συνέπειά της αλλά και το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή εδώ και πολλά χρόνια”, έχει πει εκείνος, ενώ η Αννίτα έχει απαντήσει στις φήμες πιθανού γάμου της που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί... τραγουδώντας: “Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι”... Οι δυο τους από τότε που είναι μαζί ζουν διακριτικά και σπανίως κυκλοφορούν σε κοσμικά μέρη, επιλέγοντας για τις εξόδους τους απόμερα στέκια ώστε να μη γίνονται στόχος των παπαράτσι.

Η έξοδός τους, βέβαια, εκείνο το βράδυ στο μαγαζί που τραγουδάει η Άννα Βίσση δεν επιλέχτηκε τυχαία... Η σχέση των δύο γυναικών είναι πολύ δυνατή εδώ και χρόνια και δεν τις ενώνει μόνο ο... Καρβέλας αλλά και μια φιλία που γεννήθηκε ανάμεσά τους, δυνάμωσε και γιγάντωσε με το πέρασμα των χρόνων, στηρίζοντας η μία την άλλη στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στην Αννίτα, που προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη στο OPEN, και η συνάντησή τους δεν περιορίστηκε μόνο στο πλατό. Αμέσως μετά το γύρισμα, μαζί με τον Νίκο Σαμοϊλη αλλά και με την υπόλοιπη παρέα, βρέθηκαν στο στέκι της Άννας Βίσση, παρακολουθώντας από την αρχή το πρόγραμμα, κάθισαν διακριτικά στα πίσω τραπέζια και έμειναν εκεί μέχρι τις 6 το πρωί, ενώ οι αφιερώσεις και τα πειράγματα που ακούστηκαν μεταξύ της τραγουδίστριας και της παρουσιάστριας την ώρα του live έδιναν κι έπαιρναν.

Φωτογραφία από την έξοδο Πάνια, Σαμοϊλη, Λαζόπουλου, στην Βίσση

Τα 'έσπασαν' μέχρι πρωίας στην Βίσση, Αννίτα Πάνια και Νίκος Σαμοΐλης

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα Τετάρτη 23/2 σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ