Survivor 5: «Πέρασα καρκίνο δυο φορες! Χειρουργήθηκα...» - Ανατριχιάζει η Αθηνά με την εξομολόγηση της

«Ή θα έχανα τη ζωή μου ή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πέρασα καρκίνο δυο φορες! Χειρουργήθηκα...» - Ανατριχιάζει η Αθηνά με την εξομολόγηση της

Την Αθηνά Ευμορφιάδη είδαμε στο τραπέζι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης 23/2 να σχολιάζει πιο προσωπικά ζητήματα της ζωής της, που δεν είδαμε στο Survivor.

Μπορεί να είδαμε την πρώην παίκτρια στο παιχνίδι επιβίωσης ιδιαίτερα αγωνιστική και με έναν σκληρό κατά τα άλλα χαρακτήρα, ωστόσο η Αθηνά έχει και ευαίσθητες πτυχές.

Σίγουρα το survivor της ταίριαζε μέχρι έναν βαθμό, ωστόσο παρατηρήσαμε την παίκτρια να αποχωρεί οικειοθελώς, καθώς καλώς της έλεγε το ένστικτο της πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στην υγεία της οικογένειας της.

Μπορεί εν τέλει τα αγαπημένα της πρόσωπα να έχουν αποφύγει τον κίνδυνο, η Αθήνα όμως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη με θέματα υγείας, μιας και ο καρκίνος που πέρασε δύο φορές στην ζωή της, την έχει αφήσει κάποια ψυχικά τραύματα επί του θέματος.

Και επειδή οι σχετικές της αναφορές κόπηκαν από το ριάλιτι, η Αθηνά τα αποκαλύπτει όλα στον αέρα του Happy Day!

Oι δηλώσεις της Αθηνάς Ευμορφιάδη στο Happy Day

«Bγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν στα 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια».

«Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχει περάσει ο Βαλάντης, εγώ και η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό. Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι» συνέχισε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον λόγο που δεν είδαμε ποτέ τη δική της εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο, η Αθηνά Ευμορφιάδη δήλωσε ότι δεν γνωρίζει. «Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί» είπε χαρακτηριστικά

Tο πρόβλημα υγείας της

Η 32χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Kick Boxing παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it» όπου θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δυο φορές, το οποίο είναι παρόμοιο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Εγώ στην αρχή μπήκα πολύ φουριόζα. Ξαφνικά άρχισα να έχω ένα άγχος πολύ περίεργο. Είχα άγχος για τη σωματική μου υγεία, γιατί ακόμη είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν μην τραυματιστώ. Νευρίαζα με τις ήττες μου. Είχαμε καταλάβει πως ο Βαλάντης ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο. Ήμουν συνεχώς δίπλα του να τον ηρεμώ και ο Βαλάντης τον εκμεταλλεύονταν.

Όταν έγινε το σκηνικό με την Ευρυδίκη για μένα ο Βαλάντης τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της. Που το έχω ζήσει και εγώ αυτό το συμβάν. Το προηγούμενο βράδυ το συζητούσαμε στη φωτιά με την Ευρυδίκη.

Το έχω περάσει δυο φορές εγώ αυτό που συνέβη στην Ευρυδίκη. Και ξαφνικά το επόμενο βράδυ να λες “καλά να πάθεις, σου άξιζε και δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος και έπρεπε να μας έχει χαιρετήσει”. Αυτά τα πράγματα δε λέγονται. Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό και γι΄αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη.

Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε γνωρίζω. Εγώ ευτυχώς αν δεν το προλάβαινα θα είχα φύγει τώρα από τη ζωή. Δεν ήταν μια φορά, ήταν δυο φορές που πάλεψα με αυτό το πράγμα».