Survivor 5: «Έχω επιβιώσει από τον καρκίνο» - Η σπαρακτική ιστορία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Συγκίνησε όλους τους παίκτες με την εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Έχω επιβιώσει από τον καρκίνο» - Η σπαρακτική ιστορία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) και ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε Μαχητές και Διάσημους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ένας - ένας προχωρούσε στις πρώτες του δηλώσεις, με αυτές της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να προκάλουν πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks τόνισε πως είναι ήδη Survivor στην ζωή, μιας και έχει επιβίωσει από την μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, μια ιστορία την οποία είχε μοιραστεί ξανά. Φυσικά, μετά τις δηλώσεις της, οι παίκτες την χειροκρότησαν θερμά.

Η συγκινητική αναφορά της Παπαδοπούλου στην μάχη της με τον καρκίνο

Το ηχηρό μήνυμά της για τον καρκίνο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατα του Καρκίνου, με μια φωτογραφία από την εποχή που νόσησε.

Η ίδια βγήκε πιο δυνατή από την περιπέτεια που έζησε και μάλιστα θέλησε να δώσει κουράγιο στους ανθρώπους που δίνουν τώρα τη δική τους μάχη.

«Σήμερα έχω γενέθλια. 8 χρόνια πριν, 4-2-2013 σαν σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, οι γιατροί μού ανακοίνωσαν πως το σώμα μου νόσησε από μια μορφή καρκίνου στο αίμα τελικού σταδίου. Τα κατάφερα. 8 χρόνια μετά, σήμερα, έχω πάλι γενέθλια και υγεία και εμπειρίες. Είστε πολλοί που παλεύετε με τον καρκίνο και όπως και εγώ τα κατάφερα και εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε. Πώς; Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Και αφού κατάφερα αυτό, μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Γιατί; Γιατί είμαι απόλυτα δυνατή», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μάλιστα πριν από μερικές μέρες σχολίασε και τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor..

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καρκίνος