Ανατρεπτικές αποκαλύψεις από την Μαρία Τζομπανάκη για τον Σασμό - «Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του...»

«Ο Αστέρης έκανε δύο λάθη..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανατρεπτικές αποκαλύψεις από την Μαρία Τζομπανάκη για τον Σασμό - «Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του...»

Μετά την πρώτη αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίας Τζομπανάκη για τις εξελίξεις του Σασμού, το πρωί της Τετάρτης 23/2 είδαμε το δεύτερο μέρος της στο Happy Day.

Μιας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι φανατική του Σασμού και δε χάνει επεισόδιο, βρέθηκε με την τηλεοπτική Καλλιόπη με σκοπό να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον της σειράς. Όπως όλοι καταλάβαμε ήταν πολλά αυτά που είχαν να πουν, με αποτέλεσμα στο δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης να συζητήσουν περισσότερο για τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς αλλά φυσικά και για την κατάληξη της Μαρίας Τζομπανάκη στο έργο.

Oι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη στο Happy Day

«Ναι, βλέπω τον “Σασμό” και είναι κάτι που κάνω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Όσα σίριαλ έχω γυρίσει έβλεπα μόνο στην αρχή κάποια επεισόδια. Μετά δεν ήθελα. Εδώ το βλέπω, γιατί είναι και καθημερινό και πρέπει να σημειώνω τι έχει γίνει, ποια είναι η συναισθηματική συνέχεια που πρέπει να έχει ο ρόλος. Συνέχεια το παρακολουθώ», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Κατόπιν σε ερώτηση για το αν η Καλλιόπη θα βάλει τέλος στη ζωή της, όπως στο βιβλίο, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα απογίνει η Καλλιόπη. Θα ήθελα να υπάρξουν διάφορες ανατροπές».

Η Μαρία Τζομπανάκη τόνισε στη συνέχεια: «Δεν ισχύει ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού. Μέχρι στιγμής αυτό ξέρουμε, ότι είναι γιος του Στεφανή. Ο Αστέρης, όταν ήταν μικρός δεν ήθελε να πιάνει όπλα. Είναι το πρόσωπο της νέας Κρήτης, που θέλουμε να έρθει κάποια στιγμή. Ότι οι άνθρωποι θα λύνουν τις διαφορές τους με έναν πολιτισμό διαφορετικό από αυτόν του παρελθόντος.

Ο Αστέρης έκανε δύο λάθη. Το ένα ήταν που ξεσηκώθηκε συναισθηματικά από τη μάνα του. Δεν τον έστειλε αυτή, εκείνη ήθελε να σταματήσει τη σχέση του με την Αργυρώ. Η Καλλιόπη μένει πάντα στα παλιά. Όταν έχασε τον άντρα της γιατί ήταν όλο ανέντιμοι. σαν ηθοποιός θα ήθελα φοβερές ανατροπές, γιατί και ο θεατής τις θέλει».

Ο Νικηφόρος σκοτώνει τον Μαθιό - Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς Σασμός

Ο Αστέρης πήγε να μιλήσει στον Πετρή μόλις έμαθα για το ψεύτικο άλλοθι που του έδωσε η οικογένειά του, θεωρώντας πως ο ίδιος σκότωσε τον Στεφανή. Η απόφασή του αυτή, προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων και λουτρά αίματος στην σειρά Σασμός (δείτε εδώ ποιος πεθαίνει μετά τον Πετρή).

Στο σημείο αυτό, όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το φινάλε του «Σασμού», θεωρώντας δεδομένο πλέον πως η Αργυρώ δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι σε σχέση με τον άνδρα που σκότωσε τον μικρό της αδερφό.

Την απάντηση έχει δώσει λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικό Νικηφόρος Σταματάκης- όντας καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου έκανε πολλές αποκαλύψεις, τολμώντας μάλιστα να κάνει το μεγαλύτερο spoiler για το φινάλε του έργου!

«Ήμουν ο τελευταίος ηθοποιός που έκλεισε στη σειρά, όταν υπογράψαμε βρεθήκαμε στην παρουσίαση και με την χειραψία έμαθα πως ο Νικηφόρος θα πάθει μια σειρά από πράγματα δύσκολα. Ένιωσα μια αμηχανία, έμαθα για την δολοφονία του τηλεοπτικού πατέρα μου, έμαθα πως θα μεγαλώσω με τον Μαθιό», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Στην ερώτηση για το τι θα γίνει όταν ο Νικηφόρος μάθει πως ο Μαθιός ήταν ο δολοφόνος του πατέρα του, ο ίδιος έκανε την μεγάλη αποκάλυψη: «Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας. Και αυτό το λέω γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και δε θα μάθει πολλά. Και θα συμβούν και άλλα πολλά τραγικά γεγονότα. Τόσο σημαντικά όπως η δολοφονία του Στεφανή. Ο Νικηφόρος αυτά δεν τα ξέρει. Τώρα με βάση το βιβλίο υπάρχει μια τελευταία σκηνή όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι… ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει την απόφαση λοιπόν ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό».