Αγνώριστη η Τζωρτζέλα Κόσιαβα - Η τρομερή αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση

Τέλος το ξανθό μαλλί!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Τζωρτζέλα Κόσιαβα - Η τρομερή αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση

Μπορεί πριν από λίγο καιρό η εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα να ολοκληρώθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN, ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος φαίνεται πως πλέον έχει άπλετο χρόνο στην διάθεσή της αφού αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, μιας και η ίδια λατρεύει τα social media, φαίνεται πως αφέθηκε για τα καλά στα χέρια του κομμωτή της μιας και έβαψε τα μαλλιά της καστανά. Η ίδια αποχαιρέτισε για τα καλά τα ξανθά της μαλλιά που είχε για αρκετά χρόνια.

Η τρομερή αλλαγή της Τζωρτέλας Κόσιαβα

"Παρουσιαστής μου είπε αν μου ξανά απευθύνεις τον λόγο θα σε ξεφτιλίσω παντού"

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο Open.

Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε κι ένα απίστευτο περιστατικό με πανελίστα που πια είναι παρουσιαστής.

Οι δηλώσεις της Κόσιαβα

«Με το τέλος πάντα στεναχωριόμουν, ακόμη με τα παραμύθια. Δεν ισχύει ότι άφησα αιχμές για την διευθύντρια προγράμματος. Όταν κάποιοι που ξέρουν, κόβουν τις εκπομπές, τους ακούμε, αλλιώς θα είμασταν όλοι διευθυντές προγράμματος

Στεναχωρήθηκα, έκλαψα, πικράθηκα. Δεν έχασα τη δουλειά μου, παραμένω στο κανάλι». Αναφορικά με την παρεξήγηση της Κατερίνας Καινούργιου με την Μπέτυ Μαγγίρα σχολίασε: «Κατερίνα Καινούργιου και Μπέτυ Μαγγίρα αφήστε τα μίση και πάτε μαζί στο Παρίσι»

Τέλος, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε: «Πάρα πολύ με έχουν αδικήσει και με έχουν ταπεινώσει. Υπάρχει πανελίστας, που έγινε παρουσιαστής, μου έχει πει αν μου ξανά απευθύνεις τον λόγο θα σε ξεφτιλίσω παντού».