Εξοργισμένος on air ο Μικρούτσικος με τον Αναγνωστόπουλο - «Μιλάμε για ένα δραχμοβώρο τέρας»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξοργισμένος on air ο Μικρούτσικος με τον Αναγνωστόπουλο - «Μιλάμε για ένα δραχμοβώρο τέρας»

Το πρωί της Τετάρτης 23/02 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε φανερά στο αέρα με αφορμή τα πέντε σημεία του ντοκιμαντέρ για την Καρολάιν όπου βρήκε φρικτό θάνατο από τον ίδιο της τον σύζυγο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ενοχλήθηκε με τον πιλότο καθώς όπως φαίνεται ο δεύτερος δεν του άρεσε το ντοκιμαντέρ και σκέφτεται να κινηθεί νομικά προς την συγκεκριμένη παραγωγή.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου on air

Έτσι δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Να έχω σφάξει τη γυναίκα μου και να καθίσταμαι ένα καθ’ ομολογίαν δραχμοβώρο τέρας… Ζητάει και λεφτά… Για όλο αυτό το τερατούργημα…»

Τι τον εξόργισε και θα ξεκινήσει τις μηνύσεις;

«Καρολάιν: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που “κορόιδεψε” τον κόσμο», είναι ο τίτλος του δοκιμαντέρ που έχει κυκλοφορήσει και αφορά στον σοκαριστικό θάνατο της Κάρολαιν από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τον περασμένο Μάιο (δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες από το δοκιμαντέρ).

Η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην εξέλιξη αυτή ήταν άμεση και έτσι ο καθ' ομολογία δράστης, όπως μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, αποφάσισε να κινηθεί νομικά καθώς ενοχλήθηκε από όλα όσα προβλήθηκαν.

Ο λόγος είναι ότι ο τρόπος που παρουσιάζει το βρετανικό ντοκιμαντέρ την δολοφονία της 19χρονης, απέχει πολύ από την υπερασπιστική γραμμή που χτίζει ο ίδιος. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δολοφόνησε την σύζυγο και μητέρα της κόρης του όντας εν βρασμώ ενώ στο ντοκιμαντέρ η δολοφονία παρουσιάζεται ως μεθοδευμένη.

Επιπλέον, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είναι εκνευρισμένος για το ντοκιμαντέρ καθώς δεν ζητήθηκε η άδειά του για μία υπόθεση που δεν έχει τελεσιδικήσει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να προβεί και σε νομικές ενέργειες εναντίον της εταιρείας παραγωγής.

Σημειώνεται ότι την παραγωγή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ δεν επιθυμούσε ούτε η οικογένεια της Καρολάιν, με τη μητέρα της να έχει ζητήσει από τους κατοίκους της Αλοννήσου να μην μιλήσουν σε αυτό.