Λίγοι το γνώριζαν - Η Μαρίνα Σάττι δεν έχει καταγωγή μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από...

Δείτε την ηλικία της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίγοι το γνώριζαν - Η Μαρίνα Σάττι δεν έχει καταγωγή μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από...

Η Μαρίνα Σάττι είναι μια τραγουδίστρια, η οποία για το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη δώσει πολύ καλά τραγουδιστικά σημάδια. Το παρουσιαστικό της λόγω της διπλής εθνικότητας, είναι κάτι που την κάνει τόσο όμορφη αν και η Μαρίνα έχει δεχτεί κατά κόρων bullying γι αυτήν.

Μπορεί να έχει ένα ανατρεπτικό και πολύ εκκεντρικό λουκ, ωστόσο δεν είναι τόσο μικρή όσο θα νόμιζε κανείς.. Πολλοί την περνάνε για 25αρα, ωστόσο η Μαρίνα έχει κλείσει τα 35 και πορεύεται με ωριμότητα στον δύσκολο χώρο, που έχει επιλέξει να υπηρετεί.

Για τα προσωπικά της Σάττι δε γνωρίζουμε πολλά, παρά μόνο για μια σχέση του παρελθόντος με τον Ιβάν Σβιτάλιο..στο σήμερα, δημοσιεύματα τη θέλουν ερωτευμένη από το 2017, με άγνωστο ωστόσο πρόσωπο.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι

Λίγα λόγια για την Μαρίνα Σάττι

Το 2016 η Σάττι κυκλοφόρησε τo single "Κούπες", μια πρωτότυπη διασκευή του παραδοσιακού σμυρνέικου τραγουδιού "Θα Σπάσω Κούπες". Το τραγούδι κέρδισε γρήγορα εντυπώσεις έχοντας ξεπεράσει σήμερα τις 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube ενώ έχει συμπεριληφθεί στη συλλογή Buddha Bar compilation albums: 20 Years Anniversary των Ravin & Bob Sinclar.

Τον Δεκέμβριο του 2016 συμμετείχε στη μεταγλώττιση της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Pictures Βαϊάνα (Moana), δανείζοντας τη φωνή της στην κεντρική ηρωίδα του έργου.

Το τραγούδι της "Μάντισσα", που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017 σε δική της μουσική και ενορχήστρωση και σε στίχους Μιχάλη Κουϊνέλη, έφτασε στην κορυφή των charts σε Ελλάδα και Βουλγαρία μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Το τραγούδι εξασφάλισε στη Σάττι διεθνή συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία Universal Music Berlin ενώ πλέον έχει ξεπεράσει τις 45 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. H "Μάντισσα" τράβηξε την προσοχή και του διεθνούς τύπου με την Global Citizen να το περιγράφει ως "το τραγούδι του καλοκαιριού" και το Αμερικάνικο National Public Radio ως "το καλοκαιρινό χιτ που γεμίζει τους νέους με ελπίδα".

Τον Νοέμβριο του 2017 εμφανίστηκε στο Europe On Stage της Google που έλαβε χώρα στο Bozar Center of the Fine Arts των Βρυξελλών, συμμετέχοντας στα "10 πιο ενδιαφέροντα YouTube acts του 2017" ενώ τον Σεπτέμβριο του 2018 τραγούδησε μαζί με τις fonés στο Champions of the Earth Awards του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Nέα Υόρκη. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε ως "Γυναίκα μουσικός της χρονιάς" από τους αναγνώστες του περιοδικού Votre Beaute.

Είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του πολυφωνικού σχήματος fonés και της γυναικείας χορωδίας chóres.

Η Σάττι έχει εμφανιστεί σε συναυλίες σε πάνω από 15 χώρες του εξωτερικού ενώ έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως τους Φοίβο Δεληβοριά, Νίκο Κυπουργό, Γιώργο Νταλάρα, Παύλο Παυλίδη, Διονύση Σαββόπουλο, Paco de Lucia, Patrice Rushen, Simon Shaheen, Maria Mulata και Mavis Staples.

Τα χρόνια 2019 - 2020 η Μαρίνα Σάττι ταξίδεψε σε Ευρώπη και Αυστραλία, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ και international shows όπως το Womex, Womad, Trans Musicales και αποτέλεσε το 1ο ελληνόφωνο σχήμα που φιλοξενήθηκε στο θρυλικό KEXP show της Αμερικής.