«Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε τσάμπα»

«Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες και τους πετάμε έξω;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε τσάμπα»

Το πρωί της Τετάρτης 23/02 η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα ενώ δεν δίστασε να δώσει την δική της αφοπλιστική απάντηση σχετικά για τον Γιώργο Κιμούλη. Άραγε αναμένεται να τον δούμε και πάλι στο θέατρο; - Δείτε εδώ

Αρχικά, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Εγώ δεν θα ανακατευτώ με βούρκο, με χυδαιότητα, γιατί βγήκα να μιλήσω ευγενικά και σωστά και πολιτισμένα για τους ανθρώπους που ήξερα, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη που δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε (σ.σ. από την κοινή γνώμη) τσάμπα και βερεσέ -ξαφνικά δεν είναι στο θέατρο- και τον Παύλο Χαϊκάλη…

Ήταν σε σχέση με τον χαρακτήρα τους. Ε, και; Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες και τους πετάμε έξω; Και μου είπαν «εσύ να μη μιλάς, να μασάς την τσίχλα γιατί μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις καλά και να πας να το κάνεις να ξεθυμάνεις γιατί φαίνεται σου λείπει». Αναγκάστηκα να κλείσω το facebook».

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι με τις κοπέλες κι εγώ ήμουν κοπέλα… Υπάρχουν τα δικαστήρια να τα βρούνε».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς! Το ταλέντο πάει πρώτα» - Η Μαρία Ιωαννίδου ξαναχτυπά

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ποτέ μου δεν ζήτησα δουλειά, κάθε φορά είχα 15 προτάσεις! Έχουν αλλάξει όμως όλα και έχει συμβεί μια κωλοτούμπα. Με ζήτησαν στη Φάρμα… Εντάξει, δεν μου πήγε πολύ και δεν μου έκατσε. Από κει και έπειτα έπρεπε ο ΑΝΤ1 να με εκμεταλλευτεί κάπως.

Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς… Το ταλέντο για μένα πάει πρώτα. Μια συνάδελφος είπε κάτι για τα δεδομένα, τα metoo και τα λοιπά και έπεσαν να την φάνε. Ντροπή, ρε παιδιά! Είναι η άποψη της, δικαίωμα της.

Μου την έχουν πέσει και μένα γιατί ήμουν ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι. Sorry κιόλας δηλαδή. Αλλά το διαχειρίστηκα. Μπορεί να έχουν τα χίλια δίκια. Ο τρόπος δεν μου αρέσει.

Στο Dancing φαίνεται πως δεν χρειάζονται την εμπειρία μου. Άκουσα, παρασκηνιακά, ότι δέκα με ήθελαν και ένας δεν με ήθελε…»