Σοφία Βόσσου για κίνημα #metoo: «Στο χώρο της μουσικής είναι επικίνδυνα τα πράγματα»

«Φοβάται κανείς να μιλήσει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου για κίνημα #metoo: «Στο χώρο της μουσικής είναι επικίνδυνα τα πράγματα»

Στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί από συναδέλφους του αλλά και όσο αναφορά το κίνημα #metoo στο χώρο του τραγουδιού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στην χειρότερη συνεργασία της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

Έχετε δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους;

Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους αρκετές φορές, αλλά δεν πειράζει. Είναι κι αυτό μέρος της ζωής. Το κακό το χτυπάς πάντα με φως. Δηλαδή ναι το βλέπεις, αλλά και τι καταφέρνεις με αυτό;

Εμένα δεν με αγγίζει γιατί δεν σου επιτρέπω να μου γεμίσεις την ψυχή μου με μίσος, με ανταγωνισμό. Πιστεύω πάρα πολύ στο Χριστό και προσπαθώ αυτά που έχει πει να τα κάνω πράξη στη ζωή μου, με αποτέλεσμα να έχω μια πάρα πολύ ωραία ζωή γεμάτη γαλήνη.

Γιατί πιστεύετε ότι από τον χώρο της μουσικής δεν έχει βγει ακόμα κανείς να μιλήσει για κακοποιητικές συμπεριφορές; Δεν υπάρχουν;

Υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της μουσικής, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, επικίνδυνα. Φοβάται κανείς να μιλήσει. Πόσο μάλλον αν είναι ένα νέο κορίτσι.

"Με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω «ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ»"

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον Δημήτρη Παπανώτα μίλησε η Σοφία Βόσσου το πρωί της Πέμπτης (25/11). Η ίδια, παρά τις πρόσφατες περιπέτειες με την υγεία της, εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ.

«Πήρα τα κιλά που έπρεπε, το ποδαράκι στρώνει, επανήλθε η υγεία μου.

Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα στη μαμά μου στο μαγαζί που τραγουδούσα και λιποθύμησε. Της λέω δεν θα ασχοληθώ με τη Νομική.

Με ακούσε ο Παπακωνσταντίνου και μου λέει “Έχεις ωραία φωνή αλλά είσαι χοντρή. Τι γέλιο εγώ! Και του λέω έχεις μεγάλη μύτη.

Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση. Είχε κάνει τον κύκλο της . Ήταν πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Σταμάτησε η ερωτική μας σχέση αλλά όχι η αγάπη μας.

Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ μέχρι ξύλο. Η μάνα μου μού έλεγε “να τα αγαπάς τα παιδάκια, κι αν σε δέρνουν, εσύ χαίδευέ τα".Στα 43 μου έκανε ένα κλικ ο εγκέφαλός μου, με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω “ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ».