The 2night Show: Ο Χρήστος Σαντικάι ο αποψινός 23/2 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του η Μαρίνα Σάττι και ο Μάνος Εξαρχουλάκος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night Show: Ο Χρήστος Σαντικάι ο αποψινός 23/2 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά την Κατερίνα Στικούδη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στις 23:45 στο «The 2Night Show» 3 ακόμα λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί 23/2 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Αρχικά υποδέχεται τη Μαρίνα Σάττι. H αγαπημένη τραγουδίστρια με την εξωτική ομορφιά και τη μελωδική φωνή εξηγεί τους λόγους που την αγχώνει η τηλεοπτική έκθεση, περιγράφει τα εφηβικά της χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως έφηβη, λόγω της καταγωγής της από το Σουδάν. Γιατί ντρεπόταν όταν ο πατέρας της, την περίμενε έξω από το φροντιστήριο;

Για ποιο λόγο ένας συμμαθητής της, της ζήτησε «συγνώμη», μετά από χρόνια; Πώς κατάφερε να ορθοποδήσει συναισθηματικά σε ένα σπίτι με δύο παραδόσεις και δύο τόσο διαφορετικές κουλτούρες; Η Μαρίνα Σάττι μοιράζεται μαζί μας την πορεία της από την Κρήτη στην Αθήνα και από την υποκριτική στη μουσική. Ποια Ελληνίδα ηθοποιό θαύμαζε από μικρή και ήθελε να της μοιάσει; Τέλος, θυμάται την πρώτη της εμφάνιση σε ελληνικό μαγαζί της Βοστώνης και εκφράζει την αγάπη της για την παραδοσιακή μουσική.

Οι αποψινοί 23/2 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Χρήστος Σαντικάι. Ο νεαρός καλλιτέχνης, που τώρα πια δε θυμίζει σε τίποτα το μικρό παιδί που τραγουδούσε τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τα φώτα της δημοσιότητας που έσβησαν ξαφνικά, τον ρατσισμό και τις συνεχείς απορρίψεις που βίωσε στο «The Voice» μέχρι να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία.

Ποιος λόγος τον οδήγησε να βρει την τύχη του στη Γερμανία; Πώς είναι η σχέση του με την Λάουρα Νάργες; Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Θα τον γλυτώσει ο Γρηγόρης από τη δοκιμή της «μαμούνας»; Και φυσικά, περνάει από το mini studio του μικρού Σπύρου Ντούγια για να του μάθει βυζαντινές νότες, αλλά και για να παίξει μαζί του ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι. Τέλος, με την υπέροχη φωνή του τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες που φέρουν την «υπογραφή» του.

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» είναι και ο εμπορικός διευθυντής της ZeniΘ, Μάνος Εξαρχουλάκος, που εξηγεί στον Γρηγόρη, αλλά και στους τηλεθεατές θέματα που αφορούν την ενεργειακή κρίση, αλλά και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου στο The 2night show

Η ημερομηνία γάμου Σαντικάι - Λάργες

Στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Λάουρα Νάργες, το βράδυ της Δευτέρας 8/2 και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια των κιλών που είχε, την αποχώρηση της από το The Voice αλλά και την σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες με πολλή επιμονή. Είχα από μικρή θέμα με τα κιλά και το τέλειο σώμα. Με επηρέασε η εποχή των 90s που ήθελε τις γυναίκες κρεμάστρα... Έκανα μία αποτοξίνωση εντέρου που έγινε καθαρά για λόγους υγείας», είπε χαρακτηριστικα για την μεγάλη απώλεια των κιλών που είχε και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να περάσω αυτά τα στάδια. Έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου. Έμεινα μόνη περίπου δύο χρόνια. Έπρεπε να βρω τι θέλω, τι δεν θέλω…».

Για τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι δήλωσε: «Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα», ενώ συνέχισε:

«Με το Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν τον έδειξε, ήταν κύριος. Με τον Χρήστο κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια».

«Σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω», είπε στον παρουσιαστή η Λάουρα Νάργες, ανακοινώνοντας ότι μέσα στα επόμενα δυο χρόνια θα γίνει ο γάμος.