Δανάη Μπάρκα: Μπλοκαρίστηκε σε όλα τα social με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - Τι συνέβη

Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μπάρκα: Μπλοκαρίστηκε σε όλα τα social με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - Τι συνέβη

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 23/2 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε παλιότερα με την Δανάη Μπάρκα, οι οποίες δεν ήταν και οι καλύτερες.

Οι σχέσεις που είχαν παλιά Μπάρκα - Ιωαννίδης

Η Δανάη Μπάρκα μετά την προβολή της συνέντευξής του, είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μπλοκαριστεί στο τηλέφωνο, στο Facebook, στο Instagram, παντού! Μόνο με τη μαμά του είχα επαφή κάποια στιγμή πριν 1,5 χρόνο, σε μία περιοδεία που έπαιξα. Τους γονείς του Θεοχάρη τους λατρεύω, και την αδερφή του. Είναι υπέροχοι άνθρωποι.

Είχαμε περάσει μία κρίση… Ήταν αμήχανα όταν ξαναβρεθήκαμε, αλλά ήταν και σαν να μην έγινε τίποτα. Επειδή έχουμε περάσει πάρα πολλά, και πολλά χρόνια και πράγματα που δεν περνάς εύκολα σε μία σχέση, εννοώ τις αλήθειες μας, έχουμε μία πολύ βαθιά αγάπη και είναι όντως ένα σπάνιο παιδί. Περνάμε συχνά κρίσεις. Τώρα, ας πούμε, είμαστε κάθε μέρα μαζί. Μπορεί σε πέντε μήνες να έρθει κάτι και να μην μιλήσουμε!.

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι τύχη να τον έχει στη ζωή σου. Νιώθω ότι ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί να κάνει, αυτή είναι η μόνιμη κόντρα μας! Κάτι μου λέει ότι η παρουσίαση είναι πιο κοντά απ’ όλα όσα έχει δοκιμάσει, θα φανούν όλες του οι ικανότητες», είπε η παρουσιάστρια.

Στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης 17/2 η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα πέρασε μια περιπέτεια στην γειτονιά της, η οποία την ανάγκασε, το βράδυ της Πέμπτης 17/2, να επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, στο Χαλάνδρι, μαζί φυσικά με τους γείτονες της πολυκατοικίας της - δείτε εδώ το εντυπωσιακό διαμέρισμα στο οποίο μένει -. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε με την ανάρτησή της να ευχαριστήσει το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος για την εξυπηρέτησή τους.

Το πρωί της Παρασκευής 18/2 και στον αέρα της εκπομπής εξήγησε ακριβώς τι συνέβη στους συνεργάτες της και στους τηλεθεατές. Η ίδια εξομολογήθηκε πως ήταν πολύ αγχωμένη με την διαδικασία, που αναρωτήθηκε αν θα περάσει τη βραδιά στο τμήμα.

Η Δανάη Μπάρκα στο αστυνομικό τμήμα.