Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς με την κυβέρνηση - «Αποφασίστε είμαστε φτωχοί ή πλούσιοι;»

«Μη λέτε πράγματα που άμα τα ακούσετε μετά θα λέτε...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς με την κυβέρνηση - «Αποφασίστε είμαστε φτωχοί ή πλούσιοι;»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/02 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ξέσπασε φανερά μετά από το σχόλιο που είχε κάνει ο Άρης Πορτοσάλτε. Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε έναν μονόλογο αναφερόμενος στην κυβέρνηση. Ποιο θα είναι ωστόσο το τηλεοπτικό του μέλλον; -Δείτε εδώ αναλυτικά

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μη λέτε πράγματα που άμα τα ακούσετε μετά θα λέτε “ρε φίλε τι είπα”. Αν δεν το αναρωτήθηκε αυτό ο κύριος Πορτοσάλτε τότε δεν ζει στην πραγματικότητα.

Επίσης τελευταία ακούγεται πολύ η λέξη φτώχεια. Ούτε αυτό είναι ωραίο. Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να βγαίνει να λέει πως “είμαστε μια πάρα πολύ πλούσια χώρα” και να ακούγεται πιο συχνά η λέξη φτώχεια. Αποφασίστε είμαστε φτωχοί ή πλούσιοι;»

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά

Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς - «Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες που@@@ες;»

Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε στο instagram ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από ένα fake προφίλ, αποφάσισε στην έναρξη της εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» να μιλήσει δημόσια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στις σεξουαλικές προτιμήσεις και επιλογές των ανθρώπων.

«Ανέβασα ένα story γιατί κάποιος κύριος, κάπου, εκνευρίστηκε κλπ, σε αυτό που είπαμε ότι γιατί να μη φοράει φούστα στο σχολείο όποιος θέλει. Με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε, φάνηκε η παιδεία και η οργή που έχει. Κατά καιρούς μου στέλνουν διάφορα χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει, εννοώ, να!

Το ανέβασα μόνο και μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου τέτοιο και να μπορεί κάπως να προχωρήσει. Γιατί κι αυτός δεν φταίει ο άνθρωπος, γιατί μεγάλωσε σε μια συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία.

Το πάρα πολύ επιτυχημένο ήταν αυτό που έγραψε ότι δεν γίνεται εσείς οι “δηλωμένες π@@ρες” να έχετε μόνο δικαιώματα. Οπότε τα έβαλα κάτω και σκεφτόμουν τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες. Δεν έχουμε κανένα.

Δεν γίνονται οι γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας δεν μπορεί ο άλλος αν είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο. Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό, το σέβομαι, αλλά θα θέλαμε 2-3 παραπάνω.

Το ανέβασα μόνο και μόνο να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω, γιατί καμιά φορά ξεχνιόμαστε. Επίσης ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι θέλει να πάει να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους δικούς του γονείς, που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα.»