«Δεν ήξεραν με τι να ασχοληθούν» - Η απάντηση του Γιώργου Κόρομι στα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη

«Όλο αυτό ήταν κάπως αχώνευτο, δεν μπορώ να το χωνέψω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ήξεραν με τι να ασχοληθούν» - Η απάντηση του Γιώργου Κόρομι στα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη

Μια σειρά από αντιδράσεις προκάλεσαν μερικές πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κόρομι σε συνέντευξή σε περιοδικό, οι οποίες σχολιάστηκαν αρκετά στις πρωινές εκπομπές. «Αν δεν δώσεις δικαίωμα, δεν υπάρχει παρενόχληση», ήταν η φράση που δημιούργησε κυρίως τον χαμό.

Τις εν λόγω δηλώσεις σχολίασε μεταξύ άλλων το πρωί της Τετάρτης 23/2 και η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της.

«Πήγα να πάθω μια εμβολή με τις δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι. Βέβαια, είπε στην τελευταία του πρόταση “εκτός κι αν έχεις να κάνεις με αρρωστημένες καταστάσεις”. Μέχρι να ακούσω αυτό, έλεγα “Χριστέ μου, τι λέει ο άνθρωπος;», είπε η παρουσιάστρια. (διαβάστε εδώ όλα της τα σχόλια για εκείνον).

Η απάντηση του Κόρομι στα σχόλια της Μελέτη

Ο Γιώργος Κόρομι λοιπόν λίγες ώρες μετά απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Άκουσα ότι η Ελεονώρα Μελέτη σοκαρίστηκε με αυτά που άκουσε. Απλά εκεί που διάβασε για το εάν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρχει και παρενόχληση, δεν το πίστευε. Βέβαια μετά διάβασε λίγο παρακάτω που έλεγε εκτός αν πρόκειται για μια αρρωστημένη περίπτωση. Τι πήγα να σώσω παρακάτω (όπως ισχυρίζεται η παρουσιάστρια) αφού όλα ήταν όπως βγήκε το κείμενο ολόκληρο. Αν το διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, βγάζει ένα νόημα. Τετάρτη σήμερα και δεν ήξεραν με τι να ασχοληθούν. Όλο αυτό ήταν κάπως αχώνευτο, δεν μπορώ να το χωνέψω».

Η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου με τις δηλώσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν το πρωί της Τετάρτης 23/2, ακούγοντας τη συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι στην εκπομπή της, φάνηκε να ενοχλείται αρκετά με όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor 4.

«Δεν γίνεται να μην το εννοούσε… Αυτό που θα πει ο άλλος, αυτό γράφουν. Ο Γιάννης Βίτσας είναι εξαιρετικός. Αυτό έχει πει. Για μένα αυτή η ατάκα είναι προκλητική. Γνωρίζουμε πολύ κόσμο που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και τους έχουν παρενοχλήσει. Ήταν άστοχη η δήλωση του», είπε η παρουσιάστρια.