Συγκινεί η Μαρίνα Σάττι για το bullying που βίωσε - «Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου..»

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκινεί η Μαρίνα Σάττι για το bullying που βίωσε - «Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου..»

Το βράδυ της Τετάρτης 24/2 στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε και η Μαρίνα Σάττι μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων του The 2night Show. Η νεαρή τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη καρδιάς, καθώς αποκάλυψε στον παρουσιαστή στοιχεία που αφορούν στην καταγωγή και τα παιδικά της χρόνια.

Η οικογένεια της Μαρίνας έχει ρίζες από Κρήτη και Σουδάν , με την ίδια να μεγαλώνει στην Κρήτη. Έκτοτε η τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Αμερική, όπου και σπούδασε. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους έκανε 13 χρόνια να δει τον πατέρα της, με τον οποίο όπως και αποκάλυψε δημιούργησε η ίδια μια δύσκολη σχέση.

Τόσο το σκούρο χρώμα του μπαμπά της όσο και η καταγωγή του, έκαναν την Μαρίνα να νιώθει περίεργα και να επιτρέψει να υποστεί bullying.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι στο The 2night Show

«Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν. Το Σάττι ειναι το αληθινό μας επίθετο, δεν το έχω αλλάξει. Μου στέλνουν ότι υπαρχει μια φυλή στην Ινδία αλλά δεν ξέρω περισσότερα. στο Έχω πάει αρκετές φορές στο Σουδάν και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει.

Έχω έναν αδερφό ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και αυτός εμένα. Είναι μικρότερος αλλά πάντα ήταν ο πιο… σοφός της σχέσης μας, με πρόσεχε και με συμβούλευε. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι δικηγόρος. Σπούδασα για τρία χρόνια αρχιτεκτονική, αλλά όσα έμαθα εκεί τα βλέπω μπροστά μου στη μουσική και τη σύνθεση. Μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά ήθελα να έρθω στην Αθήνα για να γίνω ηθοποιός.

Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα. Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το έλεγαν για να σε πονέσουν, νομίζω πως απλά ήταν λίγο σκληρά. Τα Χριστούγεννα που πήγα στην Κρήτη κάναμε πρώτη φορά μετά το Λύκειο μια συνάντηση με τους συμμαθητές. Ήρθε ένας πολύ αγαπημένος συμμαθητής και μου είπε πόσο άσχημα ένιωσε όταν είδε να μιλώ για το bullying που δεχόμουν για τον πατέρα μου στο σχολείο. Ήταν ανάμεσα στα παιδιά που έκαναν σχόλια τότε» είπε η Μαρίνα Σάττι.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα και τον λόγο που είχε να δει τον πατέρα της 13 ολόκληρα χρόνια.

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ. Γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια». εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σάττι.

Όλες οι λεπτομέρειες για το bullying που έχει δεχτεί η τραγουδίστρια

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στον Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι. Η γνωστή νεαρή τραγουδίστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Από παιδιά όλοι έχουμε ακούσει σχόλια για τα πάντα. Έχω ακούσει σχόλια από το πόσο παχουλούλα μπορεί να ήμουν μια περίοδο, έχω ακούσει για τα σιδεράκια ή τα γυαλιά μυωπίας που φορούσα, σχόλια για την καταγωγή μου… Για παράδειγμα, πήγαινα μικρή στο μπαλέτο και κάποια κοριτσάκια με φώναζαν «σοκολάτα» επειδή είμαι πιο σκουρόχρωμη. Με πείραζε! Με θυμάμαι να πηγαίνω στο γραφείο της διευθύντριας και να κλαίω.

Γιατί σε αυτήν την ηλικία δεν σου αρέσει να διαφοροποιείσαι. Φοβόμουν πως ότι με διαφοροποιούσε με έβγαζε εκτός της παρέας. Ενώ τώρα νιώθω πως οι ιδιαιτερότητές μας είναι αυτές που μας κάνουν μοναδικούς και «μας βάζουν στις παρέες». Λέμε συνέχεια ότι τα παιδιά είναι σκληρά αλλά και οι μεγάλοι είναι σκληροί. Περισσότερο bullying έχω δεχτεί μεγάλη, παρά όταν ήμουν μικρή. Μου έγραφαν σε σχόλια «πήγαινε πίσω στην χώρα σου» και τέτοια.

Αλλά πρέπει να αποφασίσεις πόσες φωνές θέλεις να ακούς. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που θαυμάζω είναι πρότυπά μου είναι άνθρωποι που πήγαν κόντρα στα λόγια, κόντρα στις συνταγές, τις μόδες και τις μαζικές πεποιθήσεις, που πίστεψαν στον εαυτό τους και στο όραμά τους και συνέχισαν να κοιτάνε μπροστά. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα λόγια των άλλων, ρε παιδί μου! Για παράδειγμα, εγώ τώρα με το «Πάλι», μόλις ανέβηκε το κομμάτι στο YouTube, βγήκα από το λογαριασμό μου, άλλαξα κωδικό και δεν βλέπω κανένα σχόλιο, δεν θέλω να ξέρω.

Άρα σε επηρεάζουν ακόμα τα αρνητικά σχόλια.

Ε, ναι, δεν έχω κάνει 25 χρόνια πορείας! Είμαι ακόμα στο ξεκίνημα, Είχα την τύχη αν γίνουν τα πράγματα πολύ γρήγορα και να εκτεθώ σε πολύ κόσμο από το πρώτο – δεύτερο τραγούδι που είχα βγάλει, οπότε δεν είχα το χρόνο να μάθω κάποια πράγματα σιγά σιγά. Με στεναχωρούσαν πάρα πολύ, τα έπαιρνα πάρα πολύ προσωπικά. Νόμιζα ότι όντως δεν είμαι καλή, νόμιζα για χρόνια ότι δεν είμαι αρκετή.

Μαρίνα Σάττι μπούλινγκ