«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, είμαστε αδέρφια..» - Η αποκάλυψη του Σαντικάι για την Λάουρα Νάργες

«Ήταν μεγάλο σοκ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, είμαστε αδέρφια..» - Η αποκάλυψη του Σαντικάι για την Λάουρα Νάργες

Στον καναπέ του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης 23/2 ο καλεσμένος Χρήστος Σαντικάι, μεταξύ των επαγγελματικών του αποκαλύψεων, έκανε άλλη μια εκδήλωση αγάπης στο πρόσωπο της Λάουρας Νάργιες.

Ο τραγουδιστής μπορεί σήμερα να είναι στα καλύτερά του, ωστόσο για να φτάσει στο σημείο αυτό έχει περάσει από πολλές δυσκολίες. Το τραγουδιστικό κομμάτι αν και σήμερα φαίνεται να του πηγαίνει πολύ καλά, χρειάστηκε να περάσει από απογοητεύσεις μέχρι να του πετύχει. Αυτή του the Voice ήταν αρκετή και τον οδήγησε μετανάστη στην Γερμανία. Και μιας και αναφέρθηκε η Γερμανία, εδώ καταλαβαίνει κανείς πόσο κοινά έχει με την σύντροφο του Λάουρα, αφού μεγάλωσε στην Γερμανία.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί και μιας και το έχουν δηλώσει και οι δύο, όλοι περιμένουν την οριστική ανακοίνωση γάμου, αφού η ημερομηνία έχει κλείσει.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι στο The 2night Show

«Προσπαθούσα να βρω τον εαυτό μου. Δεν είχα τον έλεγχο, προσπαθούσα να βρω εμένα. Παράλληλα πήγα στο Voice. Όταν πήγα στο Voice πρώτη φορά κόπηκα, ήθελα να αποδείξω στον κόσμο ότι τραγουδάω λαϊκά. Ήμουν μικρός, 17. Τη δεύτερη φορά πήγα καθαρά εγωιστικά γιατί δεν μπορούσαν να δεχτώ ότι με έκοψαν και με ξανακόβουν, όμως είχαν δίκιο. Ήταν μεγάλο σοκ, νόμιζα ότι θα με έβλεπε ο κόσμος και θα έλεγε “ο αποτυχημένος” και πήγα στη Γερμανία. Εκεί αισθάνθηκα πρώτη φορά μετανάστης, γιατί αισθάνομαι Έλληνας»

Όσον αφορά τον έρωτά του με την Λάουρα Νάργιες, ο Χρήστος Σαντικάι είπε: «Το καλό με τη Λάουρα είναι ότι είμαστε πολύ καλοί φίλοι, είμαστε αδέρφια, υπάρχει αυτό το δέσιμο, δεν είναι μόνο το ερωτικό»!

Αποκαλύψεις κόλαφος από τον τραγουδιστή για την καριέρα του όσο έλεγε τα παιδικά κάλαντα

Εκτός του όμορφου κομματιού, αυτού με την Λάουρα, ο τραγουδιστής στάθηκε στα παιδικά του χρόνια και την έναρξη της καριέρας του, αφού όλοι τον ήξεραν από τα παιδικά κάλαντα. Μετά την ανακάλυψη του τραγουδιστή η συνθήκη δεν ήταν τόσο ρόδινη, καθώς τον εκμεταλλεύτηκαν σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα.

Σήμερα ο Χρήστος Σντικάι, τα έχει απομυθοποιήσει όλα, ωστόσο αισθάνεται πως ακόμα και η καταγωγή του θεωρήθηκε από κάποιος λόγος εκμετάλλευσης.

«Όταν ξεκίνησα τα τραγούδια ήμουν 9 ετών. Ψυχικά δεν κουράστηκα. Για κάτι που αγαπάω δεν θα κουραστώ ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Και πρόσθεσε για εκείνη την εποχή: «Είχα κάνει 3 CD για τα οποία δεν πληρώθηκα, δεν είχα τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα CD είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε. Να φέρουν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει, δεν υπάρχει σε marketing όλο αυτό που σκέφτηκαν, ήταν πολύ έξυπνο.

Θα έλεγαν οι άλλοι, αυτός τώρα που ψέλνει είναι Αλβανός αλλά μπορεί και να είναι Μουσουλμάνος. Σε έβαζε σε σκέψεις. Το άκουσα και αυτό, όλα τα είχα ακούσει», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο τραγουδιστής μάλιστα δεν έκρυψε πως μεσολάβησε μια δύσκολη περίοδος από την εποχή του Alter στην solo καριέρα του στο τραγούδι.

«Όσο μεγάλωνα ήθελα να βγάλω από πάνω μου αυτή την στάμπα του μικρού παιδιού. Νόμιζα ήταν κατάρα… το μικρό παιδί που πάντα τραγουδά τα κάλαντα. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν μπορούσα να βγάλω αυτή την στάμπα και δεν χρειαζόταν. Με βοηθάει μέχρι και τώρα, ένας που δεν με ξέρει σήμερα να κάτσει να ακούσει ένα τραγούδι, ή κάτι που θα του πω, εφόσον με είχε ακούσει τότε», παραδέχτηκε ο Χρήστος Σαντικάι.