Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της με τον Χρήστο Σαντικάι

«Θα έρθω με πρόσκληση του γάμου...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της με τον Χρήστο Σαντικάι

Στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Λάουρα Νάργες, το βράδυ της Δευτέρας 8/2 και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια των κιλών που είχε, την αποχώρηση της από το The Voice αλλά και την σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

Οι δηλώσεις της Λάουρα Νάργες

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες με πολλή επιμονή. Είχα από μικρή θέμα με τα κιλά και το τέλειο σώμα. Με επηρέασε η εποχή των 90s που ήθελε τις γυναίκες κρεμάστρα... Έκανα μία αποτοξίνωση εντέρου που έγινε καθαρά για λόγους υγείας», είπε χαρακτηριστικα για την μεγάλη απώλεια των κιλών που είχε και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να περάσω αυτά τα στάδια. Έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου. Έμεινα μόνη περίπου δύο χρόνια. Έπρεπε να βρω τι θέλω, τι δεν θέλω…».

Για τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι δήλωσε: «Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα», ενώ συνέχισε:

«Με το Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν τον έδειξε, ήταν κύριος. Με τον Χρήστο κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια».

«Σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω», είπε στον παρουσιαστή η Λάουρα Νάργες, ανακοινώνοντας ότι μέσα στα επόμενα δυο χρόνια θα γίνει ο γάμος.

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για την πρόταση γάμου που θα δεχτεί

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την Λάουρα Νάργες, η οποία παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Χρήστο Σαντικάι.

Μάλιστα, οι δυο τους πετούν σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Βέβαια, δεν είναι οι πρώτη φορά που οι ίδιοι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ο Χρήστος με τη μαμά μου έχουν μία πολύ γλυκιά σχέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Νιώθω ότι ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος μου. Είμαστε έτοιμοι για πολλά, νιώθω ότι ήμασταν μαζί και σε προηγούμενες μαζί».

Για το ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες δήλωσε: «Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω».