«Είμαστε δεκατρία χρόνια μαζί και είναι πολύ..» - Full in love η Σοφία Μανωλάκου με τον Σπαντίδα

«Δεν μου έχει χτυπήσει κάποιο καμπανάκι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαστε δεκατρία χρόνια μαζί και είναι πολύ..» - Full in love η Σοφία Μανωλάκου με τον Σπαντίδα

Στο «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Μανωλάκου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα. Οι δύο τους αν και πολύ πετυχημένοι στο χώρο της ηθοποιίας που υπηρετούν, έχουν επιλέξει να μην απασχολούν ιδιαίτερα με τη σχέση τους.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια, χωρίς πολλά φώτα να τους επισκιάζει. Η ηθοποιός λοιπόν, μιλά για το πόσο ισορροπημένη είναι η σχέση τους αλλά και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, αφού διατηρούν μια δοκιμασμένη σχέση.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρά τα 19 χρόνια διαφοράς, η Σοφία είναι μια πολύ ώριμη γυναίκα που μπορεί να σταθεί στο πλάι του ηθοποιού και αυτό το έχει αποδείξει μέσα από τις ακέραιες δηλώσεις της αναφορικά με το metoo.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μανωλάκου

Είσαι χρόνια σε σχέση με τον Σπύρο Σπαντίδα. Πώς είναι να ζουν δυο ηθοποιοί στο ίδιο σπίτι;

Είμαστε δεκατρία χρόνια μαζί. Είναι πολύ ωραίο, με την έννοια ότι ο ένας μπορεί να καταλάβει τον άλλον, να τον συμβουλέψει, πόσο μάλλον που ο Σπύρος έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και όταν κάποιες φορές δεν μπορώ να διαχειριστώ κάποια πράγματα, τρέχω σε εκείνον που είναι πολύ πιο ψύχραιμος.

Θα ήθελες να συνεργαστείτε επαγγελματικά;

Δεν ξέρω αν θα το ήθελα αυτό. Δεν το επιδιώκω. Θέλω να είμαι σε περιβάλλον που να μην έχω τόση οικειότητα.

Το να γίνεις μαμά σε απασχολεί;

Δεν ξέρω, δεν το σκέφτομαι. Δεν μου έχει χτυπήσει κάποιο καμπανάκι. Το άγχος μου είναι πάντα αν θα καταφέρω να είμαι καλή μητέρα. Το θέμα δεν είναι να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο, αλλά να το διαμορφώσεις ώστε να γίνει καλός άνθρωπος. Αυτό είναι λοιπόν το μεγαλύτερό μου άγχος. Αν αργότερα το ξεπεράσω, ίσως και να το κάνω.

Μανωλάκου σχέση

Το βιογραφικό της ηθοποιού

Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα ενώ πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στη Λακωνία μετά το διαζύγιο των γονιών της. Επέστρεψε στην Αθήνα σε ηλικία 17 ετών, όταν ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της για τα επόμενα τρία χρόνια στη συγκεκριμένη σχολή ενώ παράλληλα έκανε κάποια σεμινάρια υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών. Το 2009, ξεκίνησε και επίσημα τις σπουδές της ως ηθοποιός στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Πέτρα απ' όπου αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Παράλληλα με τις σπουδές της ως ηθοποιός έκανε τις πρώτες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Αρχικά έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη το 2007 με ένα μικρό ρόλο στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1 «Έρωτας». Ακολούθησε μία έκτακτη εμφάνιση στη σειρά «Λόλα» το 2008. Από το 2008 μέχρι το 2010 συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι του Mega Channel «Η εκδίκηση της ξανθιάς», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, όπου υπήρξε αρκετές φορές νικήτρια του επεισοδίου. Το 2009 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στην κωμική σειρά «Λίτσα.com».[1]

Τη σεζόν 2013-2014 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Δια Ταύτα» στον Alpha, σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου, όπου υποδυόταν την Ελεάνα τη γραμματέα του δικαστηρίου όπου λάμβαναν μέρος οι ιστορίες της σειράς. Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Τρίχες» στον ANT1, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, όπου έπαιξε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Αντώνη Βλοντάκη. Το 2015 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην κωμωδία του Χρήστου Δήμα «Amore Mio».

Τη σεζόν 2015-2016 ήταν συμπαρουσιάστρια της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή του Mega Channel «Καλημερούδια». Την ίδια περίοδο συμμετείχε στην τηλεταινία «Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο!» στο ίδιο κανάλι. Επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2017-2018 παρουσιάζοντας την καθημερινή εκπομπή μαγειρικής «Κάθε μέρα Chef» μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα στον τηλεοπτικό σταθμό epsilontv. Το 2018 υποδύθηκε μία δημοσιογράφο στα πρώτα επεισόδια της δραματικής σειράς «Η Επιστροφή» στον ANT1. Την ίδια χρονιά εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της καθημερινής σειράς «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» στο Open TV υποδυόμενη την Ντιάνα Χατζή.[2][3][4][5][6] Τη σεζόν 2021 Έξαψη πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά Mega Channel Τη σεζόν 2021-2022 Το αύριο μας ανήκει στο πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά Mega Channel