Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μας δείχνει για πρώτη φορά τον μπαμπά του - Η απίστευτη ομοιότητα

Δείτε φωτογραφία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μας δείχνει για πρώτη φορά τον μπαμπά του - Η απίστευτη ομοιότητα

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι ένας ηθοποιός, τον οποίο πρόσφατα θα δούμε σε ρόλο παρουσιαστή στην εκπομπή Night out. Ο κούκλος ηθοποιός έχει πάρει πολύ καλά γονίδια και αυτό το αντιληφθήκαμε με το που είδαμε φωτογραφία του πατέρα του.

Είναι γνωστό για όσους παρακολουθούν τον Θεοχάρη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως δε συνηθίζει να προβάλλει τόσο την οικογένεια του και για τον λόγο αυτό δεν ξέραμε σε ποιόν μοιάζει.

Το μυστήριο λύθηκε, είναι ίδιος ο πατέρας του.

Η φωτογραφία του Θεοχάρη Ιωαννίδη με τον πατέρα του

Ο πατέρας του Θεοχάρη

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θεοχάρης είναι παιδί χωρισμένων γονιών, και λόγω αυτού ο ηθοποιός έτυχε να ζηλεύει έναν άνθρωπο που ήταν από πολύ παλιά στο πλάι της μητέρας του. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, πολύ καλός φίλος του πατέρα του και σύμβουλος στα πρώτα βήματα του.

Όλες οι αποκαλύψεις για την νέα εκπομπή του ηθοποιού

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης 16/02 στο πλατό της εκπομπής «Ελένη». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει «Night Out» την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η εκπομπή είναι ένας συνδυασμός πολλών εκπομπών, όμως ο βασικός της γνώμονας είναι ότι έχουμε ένα λεωφορείο της γραμμής και το έχουμε μετατρέψει σε πλατό.

Παραλαμβάνω έναν καλεσμένο από μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε κάθε στάση έχει κι από μια δοκιμασία και καταλήγει σε ένα talk show».