Ανατριχιάζει η ανάρτηση της Κατσαβού για τον Βουτσά - «Έμαθα γιατί ο Φοίβος θέλει να...»

Πέρασαν 2 χρόνια από το θάνατο του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει η ανάρτηση της Κατσαβού για τον Βουτσά - «Έμαθα γιατί ο Φοίβος θέλει να...»

Το Σάββατο 26/02 θα συμπληρωθούν δυο χρόνια από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Βουτσάς. Έτσι, η Αλίκη Κατσαβού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram "ράγισε" καρδιές με την άκρως συγκινητική της ανάρτηση που έκανε. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια αναφέρεται στο πρόσωπό του καθώς της λείπει αρκετά.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλα είναι εντάξει εδώ Κώστα… Ο Φοίβος έχει φίλους που τον αγαπούν κι όλοι λένε ότι σου μοιάζει. Έμαθα γιατί θέλει να ερχόμαστε στο μνήμα… Θέλει να σου μιλήσει λέει.

Του είπα ότι δεν μπορεί έτσι όπως το εννοεί, αλλά δεν με πίστεψε και θα ξαναρθουμε. Θα βρει κι εκείνος τον τρόπο. Είμαι σίγουρη. Όπως εγώ, που σου μιλάω πριν βγω στη σκηνή. Με ακούς; Σου ψιθυρίζω «βγαίνω στο φως» κι είμαι σίγουρη ότι στέκεις εκεί στην κουίντα και περιμένεις ατάκα για να βγεις.

Κανείς δεν σε έχει ξεχάσει. Κάθε μέρα με σταματούν στο δρόμο για να μου πουν πόσο σε αγαπούν και η τηλεόραση παίζει πάντα τις ταινίες σου. Είσαι εδώ. Ηχούν τα λόγια σου στ’ αφτιά του μυαλού μου, για όλα και κυρίως για το μεγάλωμα του παιδιού μας που γνωρίζει ήδη, γιατί το λέει με περηφάνια, πόσο σπουδαίος είσαι.

Σαν περάσουν τα χρόνια θα το νοιώσει ακόμα πιο πολύ πόσο μας αγάπησες και πόσα μας χάρισες.Λιγο-λίγο προσπαθώ να συνηθίσω την απουσία σου και σχεδόν τα καταφέρνω να με ξεγελάσω ότι μπορώ. Είσαι μέσα μας για πάντα. Ώσπου να γίνουμε αστερόσκονη κι εμείς και να σε συναντήσουμε ξανά.

Όλα είναι εντάξει εδώ Κώστα μου… αν μπορούσα μόνο να σου δώσω ένα φιλί ακόμα… #μουλείπεις #2χρονια

[26/2/2020-26/02/2022]»

Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

«Από την αρχή της ιστορίας με τον Κώστα...»

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast At Star παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (17/2) η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε όταν μαθεύτηκε ότι είναι ζευγάρι.

Η ίδια μάλιστα, τις τελευταίες μέρες αποφάσισε να ξεκαθαρίσει και τι ακριβώς συμβαίνει με την περιουσία του αείμνηστου ηθοποιού . «Δεν είναι εύκολη η διαχείριση της απώλειας. Είναι κάτι που το δουλεύουμε και οι δυο μας διαρκώς γιατί, καθώς μεγαλώνει, ο Φοίβος έχει καινούργιες απορίες. Για μένα είναι δύσκολο γιατί μια απώλεια δεν τακτοποιείται ποτέ και δεν καταφέρνεις να την ξεπεράσεις.

Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά έχω αποφασίσει όποια δυσκολία και αν μου φέρει η ζωή να την νικήσω.

Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια. Από την αρχή της ιστορίας με τον Κώστα δικαίως έφαγα λίγη λάσπη, δεν με ήξεραν και δεν ήξεραν ούτε την πορεία μου στον θέατρο. Μετά με γνώρισαν. Κάποια σχόλια σήμερα που μπορεί να υπάρχουν χρήσιμα είναι για να με κρατούν προσγειωμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.